Hírarchívum - 2007. október

Késni fog a Devil May Cry 4

Késni fog az eredetileg csak PS3-ra tervezett, ám végül PC-re illetve Xbox 360-ra is bejelentett Devil May Cry sorozat immáron negyedik része.

Új Need for Speed: ProStreet képek érkeztek

A svéd illetőségű Gamereactor újabb képeket közölt az Electronic Arts által jegyzett Need for Speed sorozat immáron tizenegyedik darabjáról, a ProStreet-ről!

Elkészült a Gears of War PC-s változata

Végre! Elkészült hát az Xbox 360 konzolgépeken hatalmas sikert aratott Gears of Wars PC-s átirata, mely a Games for Windows Live egyik alapjátékának tudható be.

Megérkezett az első videó a PS3-as Lost Planetből

A Capcom éppen a napokban jelentette be, hogy Xbox 360-on és PC-n nagy sikereket elért játékuk, a Lost Planet: Extreme Condition megjelenik PlayStation 3-ra is.

Bemutatkozik a Sega Superstars Tennis

A Sega a mai nap folyamán bemutatta a Sumo Digital csapatánál hegesztődő Sega Superstars Tennist - na kitaláljátok mit kell benne csinálni?

Tölthető a Hellgate: London demója

Az ígéretekhez hűen megérkezett a tegnap aranylemezre került Hellgate: London kipróbálható változata - a másfél gigás csomag letöltéséért erre parancsoljatok!

Sztárszínészek adták hangjukat a Mass Effecthez

Számos neves színészt kért fel a Microsoft-BioWare páros az Xbox 360-ra készülő szerepjáték, a Mass Effect szereplőinek életre keltésére.

Painkiller: Overdose - polgárháborúsdi másképp

A Painkiller: Overdose demója elérhető, érdemes letölteni! Hogy miért? Nézzétek meg a legfrissebb videót a játékról és meglátjátok!

9 perces Assassins Creed videó érkezett

Egy meglehetőesen hosszú - majdnem kilenc perces - videó érkezett az Assassin's Creedből, melyben Jade Raymond játszik készülő játékukkal.

Bionic Commando - premier trailer és egy kép

Egy percig se lazsál a Capcom. Ezúttal a néhány napja bejelentett Bionic Commando című játékáról mutatott egy premier videót, és egy friss screenshotot.