Hírarchívum - 2007. október

Aranyon az Empire Earth III

A mai nap folyamán aranylemezre került a Vivendi és a Mad Doc Software közös munkájának eredménye, az Empire Earth sorozat immáron harmadik darabja.

Befejeződtek a Mass Effect munkálatai

Az Xbox 360-nal rendelkező szerepjáték-őrültek már bizonyára remegve várták a mai bejelentést, mely szerint a Mass Effect munkálatai végre befejeződtek.

FIFA Street 3 - megérkeztek az első látnivalók

Azt már eddig is tudhattuk, hogy az EA Canada csapatánál készülőfélben van a FIFA Street sorozat harmadik része, ám most megérkeztek az első látnivalók is!

Tölthető a Need for Speed: ProStreet demója

Elérkezett a sokak által várva-várt nap! Az ígéreteknek megfelelően közzétették a Need for Speed sorozat legújabb üdvöskéjének 654MB-os demóváltozatát!

Péntektől lesz kapható az Xbox 360 Arcade

A Microsoft a mai napon jelentette be, hogy az Xbox 360 Arcade pakk péntektől lesz elérhető Angliában, ami a Core csomagot hivatott leváltani.

Guitar Hero III: Legends of Rock - EU-s megjelenés

Újabb információk láttak napvilágot az Activision kiadásában lévő Guitar Hero sorozat immáron harmadik részéről, a Legends of Rock-ról.

NFS: ProStreet - exkluzív videó érkezett

Rengeteg kép és videó érkezik mostanában az Electronic Arts egyik leghíresebb sorozatának, a Need for Speed-nek a legújabb darabjáról, a ProStreet-ről.

Frontlines: Fuel of War - demo decemberben

Friss információk érkeztek a Kaos Studio munkaasztalán hegesztett Frontlines: Fuel of War című FPS-ről - hamarosan itt a kipróbálható verzió.

Pro Evolution Soccer 2008 demó az Xbox Live-on

A FIFA 08 már megérkezett, a Pro Evolution Soccer 2008 megjelenése pedig még várat magára, viszont jobb híján a demók alapján már összehasonlíthatjuk a két játékot!

Wii-re is megjelenik az Okami

A rajongók folytatásra számítottak ugyan a Capcom nagy szerdai bejelentéssorozatától, ám a japán cég ezúttal inkább a Wii-tulajoknak kedveskedett.