Hírarchívum - 2007. október

HWSW: Lendületesen nőnek a PC eladások

Lendületesen nőtt a PC-piac a harmadik negyedévben, az élen növelte előnyét a HP - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW magazinnál.

Dark Void és PS3-as Lost Planet bejelentés

A Street Fighter 4 mellett a Capcom tegnap bejelentette másik új játékát, a Dark Void-ot. Sőt, jó hír, hogy már készítik a Lost Planet PS3-as verzióját is!

Tölthető a Sega Rally új, PC-s demója

Ma felkerült a netre a Sega Rally PC-s verziójának újabb kipróbálható demója. Ha tesztünk esetleg győzött meg, akkor ezt mindenképpen érdemes kipróbálnod!

Need for Speed: Pro Street - Online Tuning

A német EA tegnap elindította a Blueprint Demo-t, melyben online tuningolhatjuk az autókat. Egyelőre csak németül van, de holnapra érkezik az angol verzió is.

Aranylemezen a Hellgate: London

A mai nap folyamán újabb játék kapott arany minősítést - ezúttal az Electronic Arts és a Namco Bandai közös kiadásában lévő Hellgate: London került a végső stádiumba.

Street Fighter 4 - Egy új kezdet

A Capcom már napokkal ezelőtt egy rejtélyes oldalt nyitott meg, amin egy számláló a mai napig pergett lefelé. Dobpergés hölgyeim és uraim! Felfedték titkukat!

Elkészült a Naruto: Clash of Ninja Revolution

Elkészült a Naruto-rajzfilmsorozat alapján kizárólag Nintendo Wii-re készülő Clash of Ninja Revolution - az anyag megjelenése október 23-án várható.

Egymillióan töltötték le az Ace Combat 6 demóját

A Namco Bandai büszkén juttatta tudomásunkra, hogy a kizárólag Xbox 360-ra megjelenő Ace Combat 6 demóját már több, mint egymillióan töltötték le világszerte.

Rat Race - epizódikusan megjelenő kaland PS3-ra

PlayStation 3-exkluzív, epizódikusan megjelenő kalandjátékon dolgozik a Super-Ego Games: a Rat Race lényegében egy interaktív sitcom lesz majd!

Szerda esti galériafrissítés 500 új screenshottal

Ötszáz új képpel jelentkezünk mai összeállításunkban - megérkeztek a Dirty Dancing és a Links Crossbow Training első képei, de sok más finomság is vár az érdeklődőkre.