Hírarchívum - 2008. március

Metal Gear Solid a japán PlayStation Network-ön

Míg a PlayStation Network nyugati részlegén ritkán jelenik meg egy-egy jobb retrocím, addig a japánok dőzsőlhetnek a jobbnál-jobb játékokban.

Halo 3 - új térképcsomag várható áprilisban

Április 15-étől Legendary Map Pack címmel újabb Halo 3-térképcsomag válik elérhetővé az Xbox Live-on: a 800 pontba kerülő kiegészítő egyik pályáját le is leplezték.

Február legnépszerűbb PC-s játékainak listája

Az NPD Group kiadta február legkelendőbb PC-s játékait felvonultató toplistát: a húsz cím között persze domináns a Sims és a World of Warcraft.

Velencében játszódik az új Nancy Drew-játék

Aki esetleg az összes Nancy Drew-játékot végig szeretné játszani, de még egyikkel sem próbálkozott meg, álljon neki, mert a tizennyolc játékkal nem végez majd egyhamar.

Játék készül az év legígéretesebb anime mozijából

Mamoru Oshii, a Ghost in The Shell, a Tachigui és a Blood+ alkotója új anime mozival rukkol elő idén - a The Sky Crawlers-ből játék is készül.

Nyolc Nintendo Wii játékon dolgozik az EA Sports

Peter Moore hivatalos blogján olvasható, hogy nyolc új Nintendo Wii játékon dolgozik az EA Sports, ezek mindegyike a különleges kontrollert fogja kihasználni.

HWSW: Átmeneti Campus licensz hosszabbítás

Egy hónap haladékot kaptak a Campus licenszt használó oktatási intézmények és a diákok a Microsoft-tól, tudtuk meg Nagytestvérünket, a HWSW-t böngészve.

A UbiSoft kevesebb FPS-t készít a jövőben

Rainbow Six, Ghost Recon, Far Cry - ezek a UbiSoft legnagyobb FPS stílusú sorozatai, és lehet, hogy a jövőben nem is nagyon bővül a felhozataluk.

Radar Group megalakulás, Incarnate bejelentés

Tegnap megalakult a Radar Group kiadó, megerősítették a Prey 2 készültét, új képeket adtak ki az Earth No More-ból, és bejelentették az Incarnate-et.

Az Epic Games is felugrott a Steam vonatára

Az Unreal Tournament alkotói is felugrottak az online terjesztés egyik legnagyobb alakjának, a Valve Steam rendszerének a vonatára.