Hírarchívum - 2008. március

WWE SmackDown! Vs. RAW 2009 bejelentés

Házi pankrátoraink idén is visszatérnek Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, PlayStation Portable, Wii, Nintendo DS és mobiltelefon platformokra!

Képek és hírek a Prototype háza-tájáról

Hat új kép és egy szomorú hír érkezett a Prototype háza-tájáról. Tim Bennison, a játék producere bejelentette, hogy nem lesz multiplayer mód a játékban.

A Paramount is belevág a játékiparba

A Warner fivérek után a Paramount Pictures is megvetette lábát a játékiparban, a hollywoodi filmstúdió saját filmjeihez készít majd játékokat.

The Incredible Hulk - premier trailer érkezett

A játékmenet a szokásos, jól bevált kliséken alapul, ám ez még nem jelenti azt, hogy rossz lesz az új Hulk játék. Marvel rajongóknak mindenesetre kötelező darab.

Friss képek a Call of Duty 4 DLC tartalomból

Hamarosan érkezik a Call of Duty 4 új multi pályákat tartalmazó mini kiegészítője. Most ezekből szemlélhető meg néhány csini állókép.

Guitar Hero: Aerosmith - itt az első trailer!

Régóta tudjuk, hogy újabb hajtással bővül a Guitar Hero sorozat fája, az Aerosmith alcímet viselő játékból most viszont meg is érkezett az első trailer!

Warhammer 40K Dawn of War 2 infómorszák

Régóta kering a pletyka az internet sötét bugyraiban, miszerint a Relic már készíti a Warhammer 40K Dawn of War-nak a második részét. Ezt most megerősítették!

Army of Two - áprilisban jön a demó

Bizonyára közöttetek is akadnak olyanok, akik csak azután vesznek játékot, miután meggyőződtek arról, hogy tényleg érdemes-e beruházni rá, vagyis kipróbálták.

Grand Theft Auto 4 - három új screenshot

Feszülten várjuk a Grand Theft Auto 4 április végi megjelenését, ezért is van az, hogy minden apróságra sasként csapunk le. Ezúttal három új kép érkezett.

Ünnepi kiadással jelentkezik a Madden NFL 09

Idén nyáron lesz húsz éves a méltán népszerű Madden NFL sorozat, így az Electronic Arts kétféle változatot tervez kiadni az idei részből.