Hírarchívum - 2008. március

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - nyaralás a Zónában

Nem kell sokat várni már arra, hogy mindenidők egyik legtovább készülő játékának, a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl a folytatása megjelenhet.

Ősszel érkeznek az új PS3-exkluzív nagyágyúk

Igen kellemes őszre számíthatnak a PS3-tulajdonosok, ugyanis a Sony mai bejelentéséből kiderült, hogy három nagyágyú megjelenésével is számolhatnak majd.

Ismét csúszik a Warhammer Online megjelenése

Az EA tovább halasztja új online játéka, a Warhammer Online megjelenését. A tervezett év elejei boltokba kerülés helyett csak ősszel juthatunk hozzá az MMORPG-hez.

Hírek a Far Cry 2 demóról, plusz egy új videó

Patrick Redding, a UbiSoft egyik munkatársa az éppen most futó Play.com Live 2008 rendezvényen jelentette, hogy nem készítenek játszható Far Cry 2 demót.

Észvesztő videó a Linger in Shadows techdemóból

Észvesztő videó érkezett a Linger in Shadows című Playstation 3 techdemóból, abból az anyagból, melyből állítólag később játék is készül a Sony stúdiójában.

Végleges Haze megjelenési dátum érkezett

A Free Radical legújabb FPS-e, a Haze eredetileg tavaly ősszel jelent volna meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Ebből nem lett semmi, de azért még nem temetjük.

HWSW: Olcsóbb Blu-ray meghajtók a Sharp-tól

Olcsóbb Blu-ray meghajtókat hoz a Sharp diódagyártásának bővülése - számolt be róla tegnap délután Nagytestvérünk, a HWSW magazin.

Megtekinthető Liberty City térképe

Már csak egy hónap van hátra az egyik legjobban várt játék, a GTA IV megjelenéséig. Ezúttal Liberty City térképével lettünk gazdagabbak.

Budapesten veszik fel a Sacred 2 zenéjét

A Blind Guardian nevezetű rockbanda április végén Budapestre látogat, hogy felvegye legújabb számát, melyet direkt a Sacred 2 című játékhoz készítettek.

Ismét mozgásban a Resident Evil 5

A japán Famitsu magazin lemezmellékletén egy exkluzív videóinterjú kapott helyet: a felvétel alatt hosszú idő után először látjuk mozgásban a Resident Evil 5-öt.