Hírarchívum - 2008. március

Ingyen pályák az Unreal Tournament 3-hoz

Három új térképet tölthetnek le ingyenesen az Unreal Tournament III-mal játszók: a hír mind a PC-s, mind pedig a PS3-as játékosokra érinti!

Bonyodalom: mégse májusban jön a Haze

A UbiSoft tegnap reggel jelentette, hogy ha törik, ha szakad, május 22-én piacra dobják a Haze-t. Ma meggondolták magukat, és visszavonták az előző hírt.

Bemutatkozik a World in Conflict: Soviet Assault

Kiegészül az elmúlt idők egyik legjobb RTS-e, a World in Conflict. A játék a Soviet Assault címet fogja viselni, és az oroszok kapják benne a főszerepet.

Nyerj CD Projekt ajándékcsomagot!

Nyereményjátékunkban egy gazdagon felszerelt CD Projekt ajándékcsomagot nyerhetsz négy eredeti játékkal és exkluzív relikviákkal.

Megérkezett az utolsó Grand Theft Auto 4 trailer

Tjames, GTAIV, G]-[oSt és bobby nevű hűséges olvasónk szinte egyszerre küldte be a hírt, miszerint megérkezett az utolsó Grand Theft Auto 4 trailer!

Megjelent az UEFA Euro 2008 demója

Az Electronic Arts letölthetővé tette a 2008-as Labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos játékának, az UEFA Euro 2008-nak a kipróbálható demóját.

50 Cent II: Blood in the Sand - az első képek

Az Activision Blizzard kiadta az első képeket a szánalmasan pocsékra sikerült 50 Cent folytatásából. A második rész a Blood in the Sand alcímet fogja viselni.

HWSW: Nullázzák a csalók Xbox LIVE pontszámait

A Microsoft ma reggel egyszerűen nullázta azoknak az Xbox 360 játékosoknak a pontszámait, akiket eddig csaláson kaptak - írja a HWSW.

Ninja Gaiden 2 demóra várunk

Nem kell már sokat várni a Ninja Gaiden második részének megjelenéséig, a demó kipróbálásáig pedig még annyi idő sincs hátra: az előzetes verzió májusban érkezik.

MMO készül a BioShock és a Civilization alapján?

A Take Two korábban is hangoztatta, hogy rengeteg lehetőséget lát a BioShock-ban, azonban azt mégsem gondoltuk volna, hogy MMO készülne belőle.