Hírarchívum - 2008. március

Hó végén érkezik az új PS3-as firmware frissítés

A Sony hivatalosan is megerősítette a híreket, miszerint március végén firmware frissítést kap a PlayStation 3, mely a 2.20-as verziószámot fogja viselni.

Battlefield: Bad Company - indul a bétateszt

Már lehet jelentkezni a hamarosan megjelenő Battlefield: Bad Company március 25-én startoló multiplayer bétatesztjére - a lehetőség sajnos csak az X360-as játékosokat érinti.

Mature besorolást kapott a Grand Theft Auto 4

M for Mature, azaz kizárólag 17 éven felülieknek árusítható besorolást kapott a Grand Theft Auto 4 a nemzetközi ESRB-től. A döntés nem meglepő.

The Sims 3 - premier képek a galériában

Megjöttek az első screenshotok a The Sims 3-ból - az Electronic Arts ma délután nem kevesebb, mint 13 új képet küldött számunkra.

Viking: Battle for Asgard kedvcsináló érkezett

Jövő héten kerül boltokba a Total War sorozat fejlesztőinek új akciójátéka, a PS3-ra és X360-ra készülő Viking: Battle for Asgard, melyről egy új kedvcsinálót is megtekinthettek.

A legújabb Sims-kiegészítő vezeti a toplistákat

Míg február legkeresettebb PC-s játéka a World of Warcraft volt, addig március első hetén már a dobogó közelébe se jutott, helyét pedig a Sims vette át.

Bejelentették a Guitar Hero: On Tour-t

A pletykák igaznak bizonyultak, valóban készül DS-exkluzív Guitar Hero! Az On Tour alcímet viselő játék teljesen egyedi módon lesz irányítható.

A Ninja Theory nem fejleszt Heavenly Sword 2-t

A PlayStation 3 egyik legjobban sikerült címe valószínűleg kap folytatást, ám ennek fejlesztését nem az eredeti csapat, a Ninja Theory végzi majd.

Persona 4 - az első információk és képek

Bár a Persona harmadik része még csak most jelent meg nyugaton, az Atlus már gőzerővel készülődik a Persona 4 júliusi boltokba kerülésére.

Mozgásban a Race Driver: Grid

Másfél perces trailer érkezett a Codemasters új autóversenyéről, a Race Driver: Grid-ről: a felvételen a játék motorjával készült, rendkívül impozáns jeleneteket láthatunk.