Hírarchívum - 2008. március

Elindult a Battlefield: Bad Company bétatesztje

Ma elindultak a Battlefield: Bad Company béta szerverei. Akiknek sikerült kulcsot szerezniük, mostantól egy hónapon át tesztelhetik a játék Goldrush módját két pályán.

Rekordokat dönt a Super Smash Bros. Brawl

A Super Smash Bros. Brawl megdönti a Nintendo mindenkori eladási rekordját - a Nintendo Wii exkluzív játékból percenként több mint 120 darab kerül eladásra.

Megjelent a Gamestar legújabb száma

Március 21-től kapható az újságárusoknál a GameStar márciusi száma, mely ezúttal több meglepetést is tartogat - például kétféle ajándék fémmedált.

HWSW: Nem akadály a Blu-ray második védvonala

Már nem akadály a másolóknak a Blu-ray második védvonala sem - tudtuk meg Nagytestvérünket, a HWSW magazint böngészve.

Linger in Shadows - premier screenshotok

Friss képek kerültek elő a Linger in Shadows nevű játékból, mely állítólag egy techdemóból indult akció stuff lesz a Plactic-tól csak és kizárólag PS3-ra.

Ősszel jönnek Európába a PS3-as Platinum-játékok

A Sony Computer Entertainment Europe bejelentése szerint ősszel kerülnek az európai boltokba az első PS3-as Platinum-játékok, "mindössze" negyven eurós áron.

GTA-s Xbox 360 készül a Microsoftnál?

A pletykák szerint a Microsoft ötszáz darab GTA-s X360-nal várja a sorozat negyedik részének megjelenését - a limitált kiadás sajnos nem kapható majd boltokban.

Sonic Unleashed - ez első screenshotok

A múlt héten leleplezett Sonic Unleashed játékból már meg is érkeztek az első screenshotok. A képek fantasztikusak lettek, a grafika magáért beszél.

Limitált darabszámú, fémszínű PS3 Japánnak

Limitált darabszámú, fémszínű Playstation 3 érkezik hamarosan Japánba. A Bundle Pack formájában kapható csomag tartalmazni fogja a Metal Gear Solid 4-et is.

Vadi új Battlefield: Bad Company trailer érkezett

A EA DICE egy remek kis Battlefield: Bad Company trailerrel édesette meg a hétvégénket - a másfél perces videóban akad bőven látnivaló!