Hírarchívum - 2008. március

Az első magyar Age of Conan interjú

Az ageofconan.hu oldal szerkesztőségét végre megtisztelte a Funcom, és válaszoltak az oldalt látogatók által összeírt kérdésekre.

Dark Sector - a megjelenés előtti utolsó trailer

Március 25-én, kedden jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra a Dark Sector, melynek megérkezett a megjelenés előtti utolsó trailere is.

Megjelent a Doom 3 alapján íródott regény

Habár a Doom harmadik része 2004-ben jelent meg, valaki még ma is foglalkozik a játékkal: ő nem más, mint Matthew Costello, az FPS történetének írója.

Télen kerül boltokba az Operation Flashpoint 2

Tegnap a Codemasters bejelentette, hogy a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő, régóta várt Operation Flashpoint 2: Dragon Rising télen kerül a boltok polcaira.

Tom Clancy MMO-t fejleszt a Ubisoft

Tom Clancy egyelőre ismeretlen áron "eladta magát" a Ubisoft-nak, a francia cég pedig régi álmát valósíthatja meg így: készül az első Tom Clancy MMO.

Animációs film készül a Dead Space alapján

Már készül egy képregény a Dead Space előzményei alapján, azonban abból nem minden részletre derül fény - a maradék érdekességet egy animációs film dolgozza majd fel.

Játékbeli zenebolt nyílt a Rock Band-ben

A PS3-ra és X360-ra megjelent Rock Band legújabb, ingyenesen letölthető frissítésén keresztül vált elérhetővé a játék ingame zeneboltja.

Worldshift - lesz gyűjtőknek szánt változat is

A Worldshift az év egyik legígéretesebb stratégiája, melynek jelenleg is zajlik a bétatesztje, továbbá a boltokba kerüléséig sem kell sokat várni.

Új Grand Theft Auto IV screenshotok a galériában

A hétvégén beígért frissítések első része megérkezett: galériánkban húsz új screenshotot és négy háttérképet találtok a Grand Theft Auto negyedik részéről.

Visszatér a Delta Force sorozat, jön az Angel Falls

A Delta Force sorozatról elhíresült Novalogic három éve nem fejleszt semmit, sőt nem is igazán hallatott idáig magáról, most viszont úgy hírlik, visszatérésüket fontolgatják.