Hírarchívum - 2008. július

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

E3 2008: Hivatalos: jön a KotOR MMO

Egy ideje kering a pletyka a világháló különböző zugaiban, ám most végre hivatalosan is megerősítést nyert, hogy készül a KotOR MMO.

E3 2008: A tizenhetedik videócsokor

A tizenhetedik videócsokorban található a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, The Wheelman, Baja, SW: The Force Unleashed, Dragon Age: Origins stb.

E3 2008: A tizenhatodik videócsokor

Megérkezett a tizenhatodik videócsomag, amelyben megtalálható a Destroy All Humans, Left 4 Dead, Project Origin, Resistance: Retribution, Siren, Viva Pinata stb.

E3 2008: A tizenötödik videócsokor

A tizenötödik videócsokorban megtalálható a Mercenaries 2, The Sims 3, Ratchet & Clank: Quest for Booty, Scorpion, Gravity, PixelJunk Eden és NBA 2009.

E3 2008: Jöhet a merevlemezes PSP?

A Sony konferenciáján bejelentett filmletöltési szolgáltatás, illetve a videók PSP-n való lejátszása kapcsán akaratlanul is előtör belőlünk a kérdés: min fogjuk őket tárolni?

E3 2008: Bemutatkozik a PS3-as Rag Doll Kung Fu

Emlékeztek még a mintegy három éve, PC-re megjelent Rag Doll Kung Fura? Az egykor Steamről letölthető játék most PS3-on is tiszteletét teszi.

E3 2008: Már készül a Pikmin Wii-s folytatása

Shigeru Miyamoto a minap kottyintotta el, hogy már készül a Pikmin Nintendo Wii-s változata, ezenfelül az új Mario és Zelda játék készültét is megerősítette.

E3 2008: Régiózáras lesz a Sony videószolgáltatása

Sokan örültek, amikor a Sony bemutatta online filmletöltő szolgáltatását, ahonnan a legújabb filmeket kölcsönözhetjük ki. Ezután jött a feketeleves.

E3 2008: 80 GB-os PS3 Magyarországon is

A tegnapelőtt megtartott konferencián a Sony lerántotta a leplet a hamarosan boltokba kerülő, 80 GB-os PS3-ról, amelyről megtudtuk, hogy Magyarországon is kapható lesz.