Hírarchívum - 2008. július

Left 4 Dead dobozfotó

Napvilágot látott a Turtle Rock Studios által fejlesztett, csapat alapú túlélőhorror, a Left 4 Dead dobozfotója, ami igazán szépre sikerült.

Nyerj eredeti Metal Gear Solid 4 játékot

Nyereményjátékunkban egy eredeti Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Playstation 3-as játékot nyerhetsz. Jelentkezés ma éjfélig!

A BioShock 2 még várat magára

Néhányan azt remélték, hogy az idei E3-on a 2K Games felfed valamit a nagysikerű BioShock folytatásáról, de sajnos csalódniuk kellett.

Készül az Age of Conan első kiegészítője

Két hónapja jelent meg a Funcom MMORPG játéka, amely Conan kegyetlen világába kalauzolja a játékosokat, ám máris a folytatásról beszélhetünk.

Mégis elkészül PC-re is a GTA 4?

Két fiatalember egy érdekes levelezést folytatott a Take 2 ügyfélszolgálatával, amiből az derült ki, hogy a GTA 4 PC-s verziója fejlesztés alatt áll.

Újabb PS3 exkluzív Final Fantasy készül?

A 1UP stábja egy érdekes dolgot közölt, mégpedig állításuk szerint az infó egyenesen a Square Enix csapatától érkezett: újabb PS3 exkluzív Final Fantasy készül.

E3 2008: A tizenkilencedik videócsokor

A legújabb összeállításban helyet kapott többek között a S.T.A.L.K.E.R.:Clear Sky, Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir, Red Alert 3, DC Universe Online, Postal 3 stb.

E3 2008: A Sony csalódott az X360-as FFXIII miatt

PlayStation 3-exkluzívként jelentették be a Final Fantasy XIII-at, de a hétfői Microsoft konferencián kiderült: lesz X360-as változat is. A Sony csalódott.

E3 2008: A tizennyolcadik videócsokor

Elérkezett a tizennyolcadik videócsokor, benne a Crysis Warhead, Red Alert 3, The Agency, Killzone 2, Legendary, DC Universe Online, Lord of the Rings: Conquest.

E3 2008: Nem jutott idő a Bungie bejelentésére

Alig vártam a hétfő estét, alig vártam, hogy elkezdődjön a Microsoft konferenciája, alig vártam, hogy megtörténjen a Bungie bejelentése. Végül nem kaptam semmit.