Hírarchívum - 2008. július

Gears of War 2 Limited Edition tartalma

Végre megtudhatjuk, hogy mit is tartalmaz majd a nagysikerű Gears of War második részének limitált kiadása, amely októbertől lesz kapható.

Dragon Age: Origins látnivalók

Új képeket tekinthettek meg a BioWare legújabb mesterművéből, amely a Dragon Age: Origins nevet viseli és a következő év márciusában jelenik meg.

A PS3-as Bioshock nem kap szebb grafikát

A Sony konzoljára készülő Bioshock is ugyanolyan látványt fog nyújtani, mint a PC-re és Xbox 360-ra megjelent változatok, jelentette ki a 2k Games.

Premier scereenshotok a DC Universe Onlineból

A korábbi rossz minőségű képeket követően befutottak az első hivatalos screenshotok a DC Universe Online címet viselő szuperhősös MMO játékból.

When its done státuszba került az Alan Wake

Nemrég felröppent a hír, miszerint az új Remedy játék, az Alan Wake szerepelni fog a Tokyo Games Show játékai közt. Most azonban erős késésről kell beszámolnunk.

NFS: Undercover bejelentés augusztusban

Frank Gibeau, az EA Games elnöke bejelentette, hogy augusztusban jön a hivatalos NFS Undercover bemutató, ahol sok új információt tudhatunk majd meg a játékról.

STALKER: Clear Sky részletek és érdekességek

A THQ által fejlesztett STALKER: Clear Sky is képviseltette magát az idei E3-on, melynek köszönhetően több új infó is napvilágot látott.

Cryostasis - képek és izgalmas infók az E3-ról

Friss képek érkeztek az Action Forms által készített, teljes DX10 támogatással rendelkező Cryostasis: Sleep Of Reason-ból. Igencsak szép lett a felhozatal!

Lesz Project Origin demo

A Monolith munkatársai elárulták, hogy sokak kedvenc horror játéka, a népszerű F.E.A.R. folytatása, a Project Origin kipróbálható lesz a megjelenés előtt.