Hírarchívum - 2008. július

Újabb karakter a Soul Calibur 4-ben

Darth Vader és Yoda után egy újabb, Star Warsból ismert karakter mutatkozik be a Soul Calibur negyedik részében. Az új jövevény nem más, mint R2D2.

Midnight Club: Los Angeles képlopatok

Új képekkel lepte meg a rajongókat a Rockstar San Diego készülő játékuk, a Midnight Club: Los Angeles kapcsán, amely október 10-én jelenik meg.

PC-re is érkezik a Final Fantasy XIII

A Square Enix munkatársa, Kitasze Josinori elárulta, hogy nem csak a Microsoft konzoljára készül még el a játék a PS3-on kívül, hanem PC-re is.

Lezárult az Metal Gear Solid 4 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban egy eredeti Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Playstation 3-as játék talált gazdára. A nyertesnek gratulálunk.

Tom Clancys H.A.W.X. gameplay jelenetek

Ismét mozgásban a Tom Clancys H.A.W.X. - a vadászrepülős akciójátékból három gameplay videó érkezett a mai napon, melyek még az E3-ról maradtak meg.

Két mikrofonnal érkezik a Microsoft éneklős játéka

Két vezeték nélküli mikrofonnal érkezik a Lips, mely egy SingStarhoz hasonló éneklős játék lesz, ezúttal kizárólag Xbox 360 konzolra.

Egy hét múlva itt a Facebreaker demója

Az Electronic Arts most tájékoztatott, hogy július 31-én, azaz jövő csütörtökön kiadja legújabb boxos játékának, a Facebreakernek a demóját.

Felfedték a Spore végleges dobozfotóját

Megjelent a Maxis által fejlesztett Spore végleges dobozfotója. Az Európában szeptember 5-én boltokba kerülő játékból kétfajta változat lesz.

DirectX 11 részletek

A Seattleben megtartott Gamefest 2008 rendezvényen a Microsoft hivatalosan is bejelentette a DirectX következő generációját, a DirectX 11-et.

Tomb Raider: Underworld érdekességek

Mint azt a játékot kiadó Eidos már bejelentette, a Crystal Dynamics által fejlesztett új Tomb Raider epizód idén november 21-én kerül az európai boltok polcaira.