Hírarchívum - 2009. november

Assassins Creed 2 - Trailerek összessége

A konzoltulajok mától belevethetik magukat Ezio Auditore da Firenze kalandjaiba, aki Altair után ismét meghódítja a világot és a rajongók szívét egyaránt.

Már javában tervezik a GTA ötödik részét

Ha valaki még nem sejtette volna, lesz Grand Theft Auto V, a Rockstar mára hivatalosan is megerősítette, hogy tervezés alatt áll az új rész.

Leleplezték a The Saboteur gépigényét

A Pandemic akciójátékához kötelező a kétmagos processzor, de aki maximális beállítások mellett szeretné élvezni a The Saboteurt, meg se álljon a duplájáig.

Modern Warfare 2 - saját játékot kaphat Ghost?

Furcsa egybeesés, az Infinity Ward galádul lekoppintotta munkatársunk becenevét a Modern Warfare 2 egyik főhőse, az arcnélküli Ghost számára.

Hazai eladási toplista - élen nyitott a Dragon Age

Már a csapból is a Dragon Age folyik, s nem csak a sajtó jóvoltából, hanem a játékosok is tettek róla, hogy halljunk még a BioWare új szerepjátékáról.

HWSW: Olcsóbb lett itthon az iPhone 3G S

Mától jelentősen leárazta az iPhone 3G S mobilokat a hazai T-Mobile: a cég gyakorlatilag annyiért adja a 32 gigabájtos készüléket, mint korábban a 16 gigabájtosat.

Több mint 100 új Dragon Age kép, teszt még ma!

A Gamespotos srácoknak köszönhetően egészen pontosan 114 új Dragon Age: Origins kép landolt a galériánkban, a játék tesztjét pedig még ma olvashatjátok itt, a GK-n!

Multiplayer a Dead Space folytatásában

Egy érdekes álláshirdetés jelent meg a fejlesztők oldalán, miszerint online fejlesztői szerepkörre keresnek munkatársakat, a Dead Space folytatásához.

Ismét RPG lesz a Namco Bandai következő játéka

A Namco Bandai visszaszámlálójából már csak öt nap van hátra, és ma az is kiderült, hogy a következő nagy dobás egy ismert szerepjáték folytatása lesz.

Mass Effect 2 - Hősök bevetésen

Ismét mozgásban a Bioware sikerjátékának folytatása. Az új mozgóképeken eddig soha nem látott jeleneteket vehetünk szemügyre, érdemes megnézni.