Hírarchívum - 2009. november

Tíz percen át mozog a Supreme Commander 2

Közel tízperces gameplay érkezett a Supreme Commander második részéről, melynek megjelenése jövő tavasszal várható számítógépekre és Xbox 360-ra.

Call of Duty: Modern Warfare 2 - utórengések

Óriási siker az új Call of Duty, a játék már most számos rekordot megdöntött és a legtöbb helyen megdöntötte a toplistákat - számok következnek, mégpedig nagyok.

Halo: Reach bemutató a Video Game Awardson

A Spike Video Game Awards során nem csupán az év legjobb játékait választják meg, de rendre ekkor kerül sor egy-egy sikervárományos cím leleplezésére is.

Jövőre mutatkozhat be a Vitality Sensor

Reggie Fils-Aime, a Nintendo amerikai elnöke szerint az idei leleplezés után a következő E3-on mutatkozhat be először a Vitality Sensor a nagyközönség előtt.

Újabb Call of Duty fejlesztőcsapat az Activisionnél

Alig jelent meg a Call of Duty legújabb része, az Activision máris bejelentette, hogy újabb csapatot állított a sorozat fejlesztésére, a Treyarch és Infinty Ward mellett.

Kane & Lynch 2: Dog Days bejelentve

A Square Enix Europe ma hivatalosan is bejelentette a Kane & Lynch második részének készültét, amely a következő évben érkezik majd PC, PS3-ra és X360-ra.

No More Heroes - Bejelentve PS3-ra és X360-ra

A Grasshopper ma bejelentette, hogy a Nintendo konzolja után a Sony és a Microsoft masinájára is megjelenik a No More Heroes.

Multiplayer módot kap az inFamous folytatása is?

Úgy tűnik, bevett szokás lesz, hogy az egyjátékos módra specializált játékok folytatásaiban akár többen is összecsaphatunk vagy éppen együtt kalandozhatunk.

Megérkezett az Avatar: The Game PC-s demója

Már letölthető az Avatar: The Game számítógépes demója, mely James Cameron új filmjének, az Avatar előzményeit tárja elénk. Jó szórakozást!

Blade Runner játékot akart fejleszteni a Gearbox

A Harrison Ford főszereplésével készült Szárnyas fejvadász alapján készített volna játékot a Gearbox. Randy Pitchford szerint túl drágának tűnt a fejlesztés.