Hírarchívum - 2009. november

Januárban indul a Star Trek Online bétája

A Cryptic bejelentette, hogy a februárra tervezett megjelenés előtt sokaknak lesz lehetősége kipróbálni a játékot, mégpedig január 10-26 között.

Nagy bejelentések a VGA 2009-en

Geoff Keighley, a Gametrailers munkatársa szerint az idei díjátadón megannyi meglepetés vár majd ránk, köztük rengeteg új bejelentés is érkezik.

Need for Speed: Shift - Jön az első DLC

A mai napon az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a Need for Speed: Shift első letölthető tartalma, néhány újdonsággal.

Starcraft 2 - Bevetésen a Zerg csapatok

A Blizzard által fejlesztett Starcraft 2 körül nagy a csend mostanában, ám most végre érkezett egy videó, amelyben a Zerg csapatok bevetését láthatjuk.

Újabb Natal infók érkeznek februárban

Már tűkön ülve várunk minden Natallal kapcsolatos információt, és úgy tűnik, hogy még egy ideig várnunk is kell, ugyanis a Microsoft februárban közöl új részleteket.

Film készül a Dark Void alapján

Brad Pitt produkciós irodája, a Plan B Entertainment szerezte meg a Dark Void megfilmesítési jogait - Brad Pitt jetpackkel a hátán idegenekre lő? Kemény lenne!

Bemutatkozik a Resident Evil 5: Gold Edition

A Capcom újabb extra tartalmat jelentett be a Resident Evil ötödik részéhez, amely önállóan és a Gold Edition csomag részeként is elérhető lesz.

Dragon Age: Origins - úton a következő DLC

A sokak által kedvelt Dragon Age-hez a Bioware munkatársai már elkezdték a DLC-ket gyártani: a Return to Ostagar is egy a készülő kiegészítők sorából.

Tegnap óta kapható Brazilíában a PlayStation 2

Igen, jól olvastátok, míg nálunk november 24-én lesz kilencéves a PlayStation 2, addig a brazil játékosok számára csak tegnap óta érhető el a konzol.

Letölthető az Operation Flashpoint 2 demója

Ugyan az Operation Flashpoint: Dragon Rising már jó ideje kapható, a stílussal még ismerkedőknek mindenképpen érdemes letölteni a demót vásárlás előtt.