Hírarchívum - 2009. november

Hazai eladási toplista - az élen a Modern Warfare 2

Sejthető volt, hogy itthon is kasszasiker lesz a Call of Duty: Modern Warfare 2, a játék minden platformon és így összesítve is az első helyen nyitott.

Dhuum - új gonosz a Guild Warsban

Valami újraéled az Underworld mélyén: valami ősi és gonosz, a neve Dhuum. Évmilliókkal ezelőtt száműzte őt Grenth a halál istene - most visszatért!

Fizetős szolgáltatásokkal bővítené a Sony a PSN-t

A PlayStation Network egyik tagadhatatlan előnye a Live-val szemben, hogy ingyenes, nem véletlen, hogy emiatt nem egy játékos döntött a PlayStation 3 mellett.

Kane & Lynch: Dog Days - itt a második trailer

Új videó érkezett a Kane & Lynch 2-ről, amit bizonyára sokan nem néznek majd jó szemmel - az előzetesben Lynch mutatja be a bowling-golyó alternatív használati módját.

A Steam uralja az online játékboltok piacát

A hír talán nem meglepő, azonban mindenképpen említésre méltó, hogy a riválisok becslése szerint a Valve és a Steam piaci részesedése 70 százalékra rúg.

Bioshock 2 gameplay jelenetek érkeztek

A 2K Games által fejlesztett Bioshock kapcsán érkeztek új gameplay jelenetek, amelyben ismét láthatjuk a remek grafikát és az érdekes játékmenetet.

Aranylemezre került a The Saboteur

A Pancemic utolsó játéka végre aranylemezre került, így már semmi sem állhat a december 4-i megjelenés útjába, habár ez már nem menti meg a fejlesztőket.

Gyengék a Modern Warfare 2 PC-s eladásai

Az első 8 millió példány Call of Duty: Modern Warfare 2 mindössze 3 százalékát tették ki a PC-s verziók értékesítései, ami nem túl sok.

Klasszikus id-fegyverek is lesznek a Rage-ben

Tim Willits, az id Software munkatársa elárult néhány apróságot a csapat új posztapokaliptikus lövöldéjével, a Rage-dzsel kapcsolatban.

Csak Japánban lesz kapható az új No More Heroes

Úgy tűnik, jó ideig nem jut el nyugatra a No More Heroes felújított változata, a Heroes Paradise. A kiadásért felelős Ubisoft nem tervezi a játék megjelentetését.