Hírarchívum - 2009. november

Három új autó tölthető le a Forza Motorsport 3-hoz

Három új Hyundai próbálható most ki a Forza Motorsport 3-ban, ráadásul teljesen ingyen. Az autók között egy kifejezetten Forza-exkluzív modell is helyet kapott.

Mától konzolokról is elérhető a Facebook

Szinte napra pontosan, egyszerre vált elérhetővé a PlayStation 3-on és az Xbox 360-on a Facebook-támogatás a legutóbbi frissítés keretében.

Lehúzhatja a rolót a Pandemic?

Ha igazak a pletykák, a 2007-ben felvásárolt Pandemic lehet az Electronic Arts nagy leépítési, átszervezési akciójának első nagyobb áldozata.

DiRT 2 - jövő héten érkezik PC-s demó

A DiRT 2 kis csúszással ugyan, de még idén decemberben megjelenik PC-re, DirectX 11 támogatással, akit viszont érdekel, már jövő héten kipróbálhatja a játékot.

Egy harmadik játékon is dolgozik az Eidos Montreal

A Deus Ex 3 és a Thief 4 mellett egy harmadik játékon is dolgozik az Eidos kanadai stúdiója, a munkálatokban ráadásul aktívan közreműködik a Squre Enix is.

Kooperatív móddal bővülhetnek a Bioware RPG-i

Noha a Bioware új RPG-i, mint a Dragon Age vagy a Mass Effect tipikusan egyjátékos módra tervezett játékok, a készítők szerint nem elképzelhetetlen a multi sem.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.

Test Drive Unlimited 2 - Képek, infók és videó

A múlt héten számoltunk be az Atari pénzügyi jelentéséről, mely alapján a Test Drive Unlimited 2 megjelenése 2010-ben de legkésőbb 2011 márciusáig várható.

Kedden sorsoljuk a WayteQ N800 autós GPS-t!

Nyereményjátékunkban a WayteQ Europe Kft. jóvoltából egy internetezésre is alkalmas WayteQ N800 autós GPS-t és egy GK bögrét sorsolunk ki. Tippelj, és nyerj!

Mégsem lesz co-op a God of War III-ban

A múlt héten felröppent a pletyka, miszerint a God of War harmadik részében lesz majd többjátékos mód. A Sony közleményében cáfolta a spekulációkat.