Hírarchívum - 2009. december

Nagypályás PS3 játékélmény Epson-módra

Mit szólnál, ha kedvenc játékod mindig veled lehetne, és bárhol lenyomhatnál egy kört a Shifttel? Az Epson feltalálta a Playstation 3 Portable gépet, és nagyon komoly lett!

PlayStation 3-on is játszhatók lesznek PSP Minik

Valószínűleg még karácsony előtt elérhetővé válik a PlayStation 3 új, 3.15-ös firmware frissítése, amely lehetővé teszi, hogy a PSP Minikkel is játszhassunk a konzolon.

Márciusban jön nyugatra a Yakuza 3

Már jó ideje pletykálják, hogy készül a Yakuza harmadik részének angol nyelvű változata, azonban hivatalossá csak most vált az információ.

Fél évet késik az új Resident Evil film premierje

Jövő augusztusban került volna mozikba a negyedik élőszereplős Resident Evil film, ám Milla Jovovich bejelentése szerint 2011 előtt nemigen lesz premier.

A Yahoo! szerint nem érdemes PS3-at venni

A Yahoo! összeállította a Grincs-féle karácsonyi ötletbörzét, melyben azokat a termékeket sorolták fel, amiket érdemes elkerülni az ünnepi bevásárlás alkalmával.

Lance Henriksen is feltűnik majd az új AvP-ben

A korábbi filmekben többször is szereplő Lance Henriksen külsejét és hangját adja majd az új Aliens vs. Predator egyik új karakterének, Karl Bishop Waylandnek.

Mass Effect 2 - liftek helyett töltőképernyők

Az első részben a lifteket, illetve magát a liftezést használták a fejlesztők arra, hogy a játékosoknak ne kelljen állandóan a töltőképernyőket bámulniuk.

Pro Evolution Soccer - segítsd a sorozat fejlődését!

Természetesen jövőre is lesz Pro Evolution Soccer, ám mielőtt a Konami megkezdené a tényleges fejlesztéseket, a rajongók véleményére és igényeire is kíváncsiak.

Mozgásban a LEGO Harry Potter: Years 1-4

A Travellers Tales által fejlesztett játékban Harry és barátai korántsem unalmas első négy évének kalandjait élhetjük át, LEGO köntösbe öltöztetve.

Tony Hawk nem ért egyet a Ride-kritikákkal

A gördeszkás nevével fémjelzett sorozat új részét keményen lehordták a kritikusok, főleg a speciális gördeszka-kontroller pontatlansága és magas ára miatt.