Hírarchívum - 2009. december

Beszámoló a japán Final Fantasy XIII premierről

Tegnap reggel, 7 óra óta kapható Japánban a Final Fantasy XIII - ahogy az a 1Up tudósításából is kiderül, a szigetország lakói nem okoztak csalódást.

Hárommillió játékosnál tart a Battlefield: Heroes

Mára több, mint hárommillióan regisztráltak maguknak Battlefield: Heroes hozzáférést, tudtuk meg az Electronic Arts legutóbbi bejelentéséből.

Tegnap megvolt az évadzáró Gamekapocs Rádió!

December 16-án, szerdán megvolt az évadzáró Gamekapocs Rádió. Most egy hét szünet biztos lesz, de lehet szilveszter előtt még visszatérünk!

Hétfőig tart a karácsonyi X360 nyereményjáték

Legújabb nyereményjátékunkban az Überkonzol jóvoltából gazdára talál egy Xbox 360 Premium játékkonzol, melyet még szenteste előtt átadunk a szerencsés nyertesnek!

Kane & Lynch 2: Dog Days - Az őrület határán

Új videó érkezett a Kane & Lynch folytatásáról, amelyben az egyik főhőst láthatjuk és azt, hogyan próbál normális életet élni. De hamarosan vége a dédelgetett álomnak.

A Sony nagy tervei a 2010-es esztendőre

Nagy tervei vannak a Sonynak a következő évre, legalábbis ez derült ki a SCEA fejese, John Koller mondandójából, amikor a 2010-es esztendőről kérdezték.

Szeptemberben jelenik meg az EA Sports MMA

Hiába jelentették be korábban, mégis jóval később kerül boltokba az EA Sports nevével fémjelzett MMA-játék - a rivális UFC 2010 már májusban megjelenik majd.

Négy percen át mozog a Red Dead Redemption

Négyperces gameplay videó érkezett az április végén boltokba kerülő új Read Dead-játékról, a Redemptionről - western-fanatikusok ne hagyják ki!

Készül a F.E.A.R. harmadik része?

Joel Cuellar, a Monolith Productions munkatársa legutóbb a Project Hades munkacímet viselő játékon dolgozott, mely a pletykák szerint a F.E.A.R. harmadik részét takarja.

Bii, Cii, Oii, Yii, Zii - a Wii után szabadon?

A Nintendo márkaneveinek bejegyzéseiről rendszeresen hírt szoktunk adni, sokszor meg sem lepődünk rajtuk, a legutóbbi eset viszont kiverte a biztosítékot!