Hírarchívum - 2009. december

Rage - az EA helyett, a Bethesda adja ki

Néhányan talán megkönnyebbülve sóhajtanak majd fel a hír hallatán, hogy végül nem az Electronic Arts, hanem a Bethesda fog felelni a Rage kiadásáért.

Új Heavy Rain screenshotok érkeztek

Nem kevesebb, mint 12 új kép érkezett a Quantic Dream által fejlesztett játékból, amelyeken szemügyre vehetjük a fantasztikus grafikát.

Mass Effect 2 - Bemutatkozik a halálos őrszem

A Bioware által fejlesztett játékban választhatunk majd hat karakterosztály közül, amelyek egyike lesz a halálos és félelmetes őrszem, akit az új videóban megismerhetünk.

A producer folytatná a Dante's Infernót

Noha az eredeti mű megköti a fejlesztők kezét, a Dante's Inferno producere, Jonathan Knight csak egy újabb megoldandó problémának tartja a történet folytatását.

A jövőben is támogatott lesz a deszka-kontroller

Tony Hawk magabiztosnak látszik, nem elég, hogy megkérdőjelezte a Ride-kritikák hitelességét, abban is szentül hisz, hogy az új kontroller jelenti a sorozat jövőjét.

A film előzményeit mutatja be a Tron: Evolution

A Propaganda Games kezei alatt készülő Tron: Evolution a mozitermekbe szánt változat előzményeit mutatja majd be, szorosan kapcsolódva a filmhez.

True Crime: Hong Kong - az első részletek

A hétvégi rövid bemutató után befutottak az első információk a True Crime folytatásának történetére, főhősére és játékmenetére vonatkozóan.

Age of Conan - rendkívüli ajánlat az év végéig

A Funcom komoly akcióval próbálja magához csábítani a játékosokat: aki az év végéig letölti a próbaverziót, gyakorlatilag bármeddig ingyen játszhat az Age of Conannel.

Elvették az Eidostól az Arkham Asylum folytatását

A Batman: Arkham Asylum volt az Eidos egyik legnépszerűbb játéka idén, talán pont ezért döntött úgy a Warner Bros., hogy idén kihagyja a buliból a brit kiadót.

Dantes Inferno - A Dead Space főhőse is feltűnik

Egy különleges európai kiadást kap majd a Dantes Inferno, amelynek köszönhetően magunkra ölthetjük Isaac Clarke, a Dead Space főhősének jelmezét.