Hírarchívum - 2009. december

Mondd el a véleményed és nyerj PS3-at, mini PC-t!

Ismét a véleményedre vagyunk kíváncsiak, hogy ezzel is segíthesd a munkánkat! A kutatásban részt vevők Playstation 3-at, Asus EEE mini PC-t és iPodotnyerhetnek!

Április végén indul a Halo: Reach bétatesztje

Ha minden igaz, április végén indul a várva-várt Halo: Reach még inkább várt bétatesztje, mely egyúttal az első lehetőség lesz arra, hogy testközelből megismerjük az új Halót.

Még mindig fejlesztés alatt áll a Battlefront III?

Egyre több pletykát hallani a Star Wars: Battlefront III kapcsán annak ellenére, hogy a jelenlegi hivatalos álláspont szerint a LucasArts egy időre jegeli a sorozatot.

Hazai eladási toplista - megint a FIFA 10 vezet

Úgy tűnik, egy rövid időre vége a Call of Duty: Modern Warfare 2 sikersztorijának, eddigi vezető pozícióját a FIFA aktuális része vette át.

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

HWSW: Új korszak előtt állnak a mobilos játékok

Méltatlanul elhanyagolt téma a mobiljátékok területe, pedig az egyre okosabb telefonokon ma már mindenki játszik. És még csak most állunk egy korszak elején!

Deadliest Warrior - A Spike sorozata a monitorokon

A Spike TV saját gyártású sorozata is hamarosan megkapja a maga játékváltozatát, amelyben a sorozatból eddig kimaradt harcokat élhetjük át.

UFC 2010: Undisputed - akarsz közéjük tartozni?

Most már biztos, május 25-én boltokba kerül az UFC 2010: Undisputed. Az új trailer nem mutat túl sokat, kedvcsinálónak azonban bőven megteszi.

Spec Ops: The Line - Dubai romokban hever

Hosszú idő telt el a Spec Ops legutóbbi része óta, jövőre viszont folytatódik a sorozat, nem is akármilyen alapszituációval: Dubai romokban hever, nem is véletlenül.

Bemutatkozik a Green Day: Rock Band

A Harmonix elérkezett látta az időt, és a Green Day csapatának is hamarosan egy különálló játékot készít, amely a Green Day. Rock Band nevet viseli.