Hírarchívum - 2009. december

Tízmillió játékos a Playstation Home világában

Egy éve, hogy útjára indult a Sony új online szolgáltatása, a Home, ahol a játékosok kedvükre barangolhatnak konzoljuk segítségével.

Assassins Creed 2 - Bemutatkozik a két DLC

Januárban és februárban érkezik egy-egy DLC a játékhoz, amelyben újabb csaták és újabb kihívások várnak ránk, most pedig megérkezett a kedvcsináló is.

Készül a Naruto: Ultimate Ninja Storm folytatása

A japán V-Jump magazin ma leleplezte a következő Naruto-játékot, amely a remekül sikerült Ultimate Ninja Storm folytatása lesz Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.

Final Fantasy XIV - a World of Warcraftnak annyi?

Yoichi Wada, a Square Enix fejese magabiztosnak látszik, szerinte a World of Warcraft napjai meg vannak számlálva, a Final Fantasy XIV keményen odasóz majd neki!

Kipróbálható a Metal Gear Solid: Peace Walker

Végre angol nyelven is elérhető a legújabb PSP-s Metal Gear Solid, a Peace Walker demója. A kipróbálható változat újdonságokat is tartogat a rajongók számára.

Perel a Hasbro a Dungeons & Dragons miatt

Az Atari és a Hasbro között mindaddig kiváló volt az együttműködés, míg előbbi állítólag meg nem sértette megállapodásukat - a Hasbro nem hagyja annyiban, perel.

Ingyenes lesz a Crysis Wars az ünnepek alatt

Mint arra szinte számítani lehetett, a MyCrysis.com jóvoltából újfent tíznapos kipróbálási lehetőséget kapunk december 19. és 29. között - minden érdeklődőnek kötelező!

The Sims 3 - Alkoss világokat kedved szerint

Az Electronic Arts letölthetővé tette a Világteremtő eszközt, amelynek segítségével teljes világokat alkothatunk simjeink számára, amelyben szabadon járhatnak.

Splinter Cell: Conviction - Kestrel és Archer

A videóban bemutatkozik a co-op játékmód két főhőse, Kestrel és Archer, akik együtt igazán halálos osztagot képeznek, ahogy azt a mozgókép is bizonyítja.

Pénteken érkezik a The Saboteur első javítása

Az ATI-tulajdonosoknak meggyűlt a baja a The Saboteurrel, ám ha minden jól megy, pénteken, két héttel a játék megjelenése után megoldódhatnak a problémáik.