Hírarchívum - 2009. december

Holnap érkezik a Lich King utolsó nagy javítása

Ma megérkezett az amerikai szerverekre, holnap pedig Európába is eljön a World of Warcraft: Wrath of the Lich King utolsó nagy tartalmi javítása.

Hivatalosan is bejelentették a Dead Space 2-t

Rendben, nem akkora szenzáció a hír, mivel jó ideje tudni, hogy folytatódni a fog a Dead Space - a hivatalos bejelentés után viszont talán végre megered a fejlesztők nyelve is.

Kiábrándítóak a legutóbbi GTA-játékok eladásai

Hiába viselik a Grand Theft Auto nevét, hiába kaptak jó kritikákat, a legutóbbi GTA-játékok eladásai kiábrándítóak a negyedik rész keresletéhez képest.

Mostantól szerdán lesz a Gamekapocs Rádió LIVE!

Az eddigi csütörtök estéről szerdára költözik a Gamekapocs Rádió LIVE. Naptárat frissíteni, december 9-én InGen és Wask újra az éterben!

Lezárult az Avatar: The Game nyereményjáték

Legutóbbi nyereményjátékunkban egy eredeti, Xbox 360-as James Camerons Avatar: The Game játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Multiplayer móddal érkezhet az új Tomb Raider

Rengeteg pletyka látott már napvilágot a Tomb Raider következő részéről, most pedig egy újabb, multiplayer módot érintő szóbeszédről számolhatunk be.

Vadi új Just Cause 2 trailer érkezett

Újabb videó került fel az internetre a Just Cause 2-ről. A készítők ezúttal a járműveken való ugrálást mutatják be, ami az első részben is felejthetetlen élményt nyújtott.

Quantum Theory a Microsoft konzoljára is

Eddig úgy volt, hogy csak a Sony konzoljára érkezik a Fatal Frame sorozat atyja által megálmodott játék, ám ma bejelentették, hogy Xbox 360-ra is megjelenik.

Halo: Reach - 2010 egyik legjobb játéka lehet

Hamarosan megrendezésre került a VGA 2009, ahol elsőként láthatjuk mozgásban a Halo legújabb felvonását, ami Keighley szerint 2010 egyik legjobbja lehet.

HWSW: Minden Windows újraindul kedden

Összesen egy tucat biztonsági rést foltoz holnap a Microsoft. A decemberi patch kedd a Windows és az Explorer összes támogatott verzióját érinti, szükségszerű újraindítással.