Hírarchívum - 2009. február

Készül az első Silent Hill felújított változata?

Nintendo Wii-n és Sony PSP konzolon éledhet újjá a Silent Hill sorozat első része, a felújított változatot a legfrissebb pletykák szerint a Climax készíti.

Késik a Tom Clancys HAWX PC-s demója

A két nagy konzolra már megjelent a Tom Clancy nevével fémjelzett HAWX játszható demója, a PC-s kiadásra azonban hétfőig várni kell.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars videó duplázás

Egyből két trailer is érkezett a Grand Theft Auto sorozat legújabb részéről, a kizárólag Nintendo DS-re készülő Chinatown Wars-ról.

Call of Duty: World at War javítás és ingyen pálya

Kisebb javításon esett át a Call of Duty: World at War, a patch telepítése után pedig egy vadi új, ingyenes pálya is letölthető a játékhoz.

Screenshotok madárcsicsergős péntek reggelre

Pálinkás jó reggelt mindenkinek! Nem is kezdődhetne szebben a nap, mint pár friss képpel - van Clutch, Damnation, Endwar, Riddick és még sok más!

A Wheelman készítői utálják a Playstation 3-at

Sok a gond a The Wheelman körül, Vin Diesel legújabb játékának készítői legutóbb például csúnyán lehordták a PS3-at, amiért nehéz rá fejleszteni.

Sam & Max évadok hamarosan az Xbox Live-on

Hamarosan Xbox LIVE Arcade címként is elérhető lesz a Sam & Max sorozat első két évada - jelentette be ma a játékot készítő Telltale Games.

Light Phaserrel ejtett túszt a brazil férfi

Egy brazil túszejtő 10 órán át tartotta fogva áldozatát - az azonban csak később derült ki, hogy igazi fegyver helyett egy régi konzolhoz tartozó kontrollert használt!

HWSW: Kész a Vista második javítócsomagja

Finiséhez érkezett a Windows Vista és a Windows Server 2008 második szervizcsomagjának fejlesztése a Microsoftnál - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Warhammer Online - 10 napos próbaverzió

A Mythic a minap elérhetővé tette a mérsékelt sikereket elért Warhammer Online kipróbálható változatát, ám csak a Fileplanet előfizetők kaphatnak hozzáférést.