Hírarchívum - 2009. február

Project Survivors - a Lionhead új túlélő játéka

Az I Am Alive és a Replay Studios-féle Survivor játék várható sikereit látva a Lionhead is eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne, ha egy katasztrófa túlélő játékot készítenének.

Transformers: A bukottak bosszúja - filmes trailer

Két hete a Superbowl alatt mutatták be az első Transformers 2 TV spotot, a nagy előzetest viszont egészen múlt péntekig váratott magára.

Új képek érkeztek az NFS: World Online-ról

Az NFS Itália tegnap közzé tett néhány exkluzív képet a Need for Speed: World Online-ról. A játék bár ingyenes lesz, jelenleg úgy tűnik, hogy csak Ázsaiban lesz elérhető.

Resident Evil 5 - már PC-re is előrendelhető

Az egyesült államokbeli Amazon online webáruház oldalán érdekes dolog bukkant fel, mégpedig a Resident Evil ötödik részének számítógépes profilja.

LEGO-játék készül a Prince of Persia alapján

A LEGO és a Disney legújabb közös bejelentéséből derült ki, hogy a Prince of Persia LEGO-formában is feldolgozásra kerül - sajnos azonban nem videójátékról van szó.

Az Activision pénzt akar a Brutal Legendért

Kisebb botrány látszik kibontakozni a Brutal Legend körül, az Activision ugyanis pénzt követel az EA-tól, holott a jogokat állítólag már nem ő birtokolja.

Watchmen - a filmmel együtt érkezik az első rész

Mint azt tudni lehet, a Watchmen alapján készülő videójáték letölthető epizódokban fog megjelenni, az első rész pedig a film megjelenésével párhuzamosan válik elérhetővé.

Hazai eladási toplista - feltörekvő Guitar Hero

World of Warcraft uralma természetesen megrendíthetetlen, ám a dobogóra egy régi ismerős, a Guitar Hero III: Legends of Rock is felküzdötte magát.

Teljes értékű játékkal is felér a GTA 4 DLC-je

A Rockstar egyik embere a minap azt nyilatkozta, hogy a holnap megjelenő The Lost and Damned DLC egy teljes értékű játékkal is felér, ami nem kis szó.

God of War 3 - A fejlesztés kulisszatitkai

Az epikus trailer után megszólaltak a fejlesztők is, s elmesélték, hogyan is késztették az előzetest, valamint mondanak néhány szót magáról a játékról is.