Hírarchívum - 2009. február

Kiszivárgott Assassins Creed 2 részletek

Egy rejtélyes levél terjeng a neten, melynek írója állítólag már látott egy belsős trailert a készülő Assassins Creed 2-ről, és bizony van mit mesélnie róla!

Stílusváltáson esik át a Resident Evil sorozat

A Resident Evil 5-tel lezárul egy korszak, a sorozat hatodik epizódja egy teljesen más irányvonalat vesz majd fel - állítja a játék producere.

Motorstorm: Arctic Edge bejelentés és látnivalók

A sivatagos és az őserdős részek után a fagyos Alaszkába érkezik a Motorstorm őrült futama - ezúttal azonban a Playstation 2-es PSP-s felhasználók örömére!

Esti galériafrissítés szupersztrárokkal

Ma este is frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is vannak, mint Dantes Inferno, Guitar Hero, Killzone 2, Singularity, vagy Star Trek Online.

Vörös Xbox 360 és Resident Evil 5 egy csomagban

A Microsoft nyilvánosságra hozott két képet, amelyeken megcsodálhatjuk a legújabb, vörös színben pompázó Xbox 360-at, amelyet a Resident Evil 5 csomagban láthatunk.

A Square Enix játékai is a Steamre költöznek

A Final Fantasy sorozatról elhíresült fejlesztők játékai is hamarosan a Valve által fejlesztett Steamre költöznek, hogy gyorsabban eljussanak a játékosokhoz.

Forradalmi horrorjátékon dolgozik a Climax

A PC-s Viva Pinata és a Silent Hill: Origins fejlesztői három új játékon dolgoznak, melyek közül az egyik - ígéretük szerint - megreformálhatja majd a horrorjátékok kategóriáját.

Vacsora előtti videóösszeállítás kedd estére

Ma estére is számos videót gyűjtöttünk össze Nektek! Mai összeállításunkban hallat magáról a Dragon Age, a Killzone 2, a Resident Evil 5 és a Tom Clancy's HAWX is.

Vadi új Race Pro videó érkezett

Vadi új videó jelent meg a SimBin által fejlesztett szimulátor, a Race Pro kapcsán, ami csak a Microsoft konzoljára, Xbox 360-ra jelent meg néhány napja.

Találd meg a saját Halo Wars példányodat!

Hadnagy! Még mindig nem tudjuk vették-e a legutóbbi üzenetet. Várjuk a megerősítést. A mai nap két további feladat vár az egységére.