Hírarchívum - 2009. február

Mass Effect 2 - Egy kis kedvcsináló érkezett

John Shepard és legénysége visszatért, hogy ismételten rendet tegyen a világűr leggonoszabb idegenlényei között, melyet már videó ízelítővel is bizonyít.

American McGee már dolgozik Alice új epizódján

American McGee legutóbb kicsit mellényúlt a Grimm játékokkal, ám ismét itt a lehetőség, hogy első igazán nagy sikerét megismételje az Alice folytatásával.

Overlord II látnivalók érkeztek

Új képek és egy vadi új videó jelent meg a Triumph Studios által fejlesztett játékból, amely június 26-án fog megjelenni PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.

Aion: The Tower Eternity - Altgard csodás vidékei

A korei NCSoft által fejlesztett MMO játék szemkápráztató grafikájával, csodás tájaival és játékmenetbeli újításaival szeretné elvarázsolni a játékosokat.

Bonfire Studios - A Halo Wars készítőinek új cége

A felbomlott Ensemble Studios munkatársainak egy része ma megalapította a Bonfire Studios névre keresztelt céget, amely új játék fejlesztésébe kezdett.

Képeken a Colin McRae: Dirt második része

A Codemasters műhelyében készülő Colin McRae: Dirt 2 kapcsán jelentek meg új képek, amelyek megteremtik az idén megjelenő játék hangulatát.

A Ubisofthoz került a The Wheelman

Beigazolódtak a pletykák, a Midway anyagi helyzete miatt a Ubisoft vállalta magára a The Wheelman terjesztését - a megjelenést állítólag nem befolyásolja a kiadócsere.

Megérkezett a Mirrors Edge új DLC-je

Végre elérhetővé vált a január végére ígért Time Trial pályacsomag a Mirror's Edge-hez. A kiegészítő mindhárom platformon elérhető a szokásos áron.

E3 2009: Xbox-exkluzív bejelentésre készül a Microsoft is

Amennyiben nem viccelnek meg minket idén is, az E3-on újabb X360-exkluzív címet mutat be a Microsoft. A nagy leleplezésre a konzolgyártók konferenciáján kerül sor.

Unreal Torunament 3 - DLC érkezik február 5-én

Hamarosan új pályákkal bővül az Unreal Tournament harmadik része, amely ingyenes en letölthető lesz az összes Playstation 3 és PC tulajdonos számára.