Hírarchívum - 2009. február

Fütyivillantó politikus a The Lost and Damnedben

Egyesek szerint történelmet írt, mások gusztustalannak tartják. Egy biztos, jó kis botrányt kavart a GTA 4: The Lost and Damnedben fütyit villantó politikus.

Screenshot vegyesfelvágott szerda délre

Rengeteg új kép érkezett, például Call of Juarez, God of War III, GTA4: Lost and Damned, I Am Alive, Madworld, Singularity, Star Wars, vagy Tekken 6, harcos pandával.

Killzone 2 - pletykák az első kiegészítőről

Bár a készítők már korábban is említették, hogy a Killzone 2 megjelenése után számíthatunk kiegészítőkre, konkrét bejelentést még mindig nem hallottunk.

Játék készül a Drakensang előzményeiből is

A tavalyi év egyik legjobb szerepjátékának tartott Drakensang előzményei alapján készül játék a német Raden Labs jóvoltából, jelentette be a kiadó dtp.

The Lost and Damned - megjelenés és új videók

Ma végre megjelent a nagysikerű Grand Theft Auto 4 első letölthető tartalma, a The Lost and Damned, s ennek örömére három új videó került napvilágra.

A Lionhead másik titkolt játéka: Project Justice

A Project Justice munkacímen készülő új Lionhead játék egy jövőben játszódó krimi lesz, melyben rendőrtisztként tévesen ítél el minket a bíróság.

Band of Brothers: Pacific - Új háborús akciójáték

Az EA, Climax, Novalogic és Looking Glass Studios egykori munkatársai által alapított Delirious Games bejelentette első játékát, amely a Band of Brothers: Pacific nevet vislei.

HWSW: A Microsoft szerint vezet az Xbox 360

Az Európában eladott konzolok számában egyértelmű előnyt élvez az Xbox 360, szögezte le Chris Lewis, EMEA régióért felelős Microsoft alelnök - írja a HWSW.

Már készül a Playstation 3-as Syphon Filter 5

Korábban csak pletykálták, most azonban szinte biztos, hogy készül a Playstation 3-as Syphon Filter 5. Hivatalos bejelentés azonban még most sem történt.

World in Conflict - a szovjet bevetés indulásra kész

Néhány friss kép kíséretében új trailer érkezett a World in Conflict: Soviet Assaultból. A narrátor ezúttal is a nagyszerű hollywoodi színész, Alec Baldwin.