Hírarchívum - 2009. február

Február 23-án bejelenti új játékát a Capcom

Erős pénzügyi félévre számíthat a Capcom, köszönhetően a Resident Evil 5, Street Fighter 4 és Bionic Commando című játékoknak, s máris új címen dolgozik a csapat.

HWSW: Másfél nap alatt elhasalt a Pirate Bay per

A stockholmi bíróság már a második napon ejtette a vádak jelentős részét a hírhedt Pirate Bay torrentoldal ellen - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Friss screenshotok csütörtök délutáni sziesztához

Mára nem jutott sok friss screenshot, de ez is jobb mint egy fenékbe rúgás, nem? Van 9th Company, Demigod, Resident Evil, Stormrise, Supercar és Wheelman.

Egyre csak szépül a Starcraft második része

A Blizzard grafikusai igen keményen dolgoznak, ugyanis ma napvilágra került néhány új kép, amelyeken az egyre szépülő egységeket vehetjük szemügyre.

Champions Online - Megjelenési dátum és új képek

A Cryptic Studios által fejlesztett Champions Online egy szuperhősökről szóló MMO játék lesz, amelynek ma megtudtuk a megjelenési dátumát.

Idén már nem jelenik meg a LEGO Universe

Annak ellenére, hogy alig tudunk valamit a LEGO Universe-ről, sokan tűkön ülve várják, holott az MMO aligha jelenhet meg az idei esztendő során.

Letölthető az Afro Samurai kipróbálható változata

Bár az Afro Samurai rendkívül népszerű, a főszereplésével készült játék az első kritikák szerint nem sikerült tökéletesen. Az X360-tulajok ellenőrizhetik a cikkek hitelességét.

Ghostbusters - Infernal Engine dübörög alatta

A Terminal Reality a minap leplezte az új motorját, amely a Ghostbusters című játékuk alatt is dübörög, és az eddig hallottak alapján nagyon jónak tűnik.

Dantes Inferno - Új részletek láttak napvilágot

Az Electronic Arts vigyázó felügyelete alatt készülő Dantes Inferno kapcsán derült fény néhány részletre, amelyek még inkább felkeltik az érdeklődést a játék iránt.

Dead Space: Extraction bejelentés Nintendo Wii-re

A Dead Space: Extraction egy maroknyi űrbéli telepes történetét meséli el, akik elkeseredetten próbálnak megmenekülni az Aegis VII bányászkolóniát sújtó fertőzéstől.