Hírarchívum - 2009. április

Mafia 2 - Az első ingame jelenetek

Megérkezett az első Mafia 2 videó, amiben ingame jelentek is helyet kaptak, és a játék producere, Denby Grace is mesél nekünk egy kicsit a játékról.

HWSW: Leszámolás indíthatta a Coldfusion razziát

Minden idők legnagyobb magyarországi warezszerver-lefoglalása történt meg a napokban a Nemzeti Nyomozóiroda akciójának révén - írha a HWSW.

GTA: Chinatown Wars - Az eladási listák végén

Csalódást okozott a Rockstar Leeds által fejlesztett Grand Theft Auto: Chinatown Wars eladási mutatója, ugyanis alig több, mint 89000 példány talált gazdára.

Nyáron jelenik meg a Battlefield: Heroes

Az Electronic Arts ma bejelentette, hogy nyáron lesz elérhető a Battlefield: Heroes nyílt béta tesztje, vagyis akkor lesz elérhető a játék bárki számára.

Order of War - A Square Enix stratégiai játéka

A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix most egy teljesen más műfaj felé nyit, egy kicsit pihenteti a JRPG témát, és az RTS-ek irányába próbálkozik.

The Sims 3 - Filmkészítés mesterfokon

Az Electronic Arts felügyelete alatt készülő The Sims 3 lehetőségek millióit tárja a játékosok elé, s egyik nagy újítása lesz a filmkészítés mód.

RUSE - Egy új stílus gameplay jelenetei

A Ubisoft gondozásában készülő RUSE remek stratégiának ígérkezik, s erről meggyőződhetünk a vadi új videó megtekintése után, amely ingame jeleneteket tartalmaz.

Starcraft 2 - 22 perces csatajelenet

Mostanában kevés videót láthattunk a Blizzard által fejlesztett Starcraft 2-ről, a mai napon napvilágot látott egy nem kevesebb, mint 22 perces jelenet.

A Gears of War 2 nem érte el az Xbox 360 határait

Rod Fergusson, a Gears of War 2 vezető producere szerint a tavaly megjelent játék még nem érte el az Xbox 360 határait, sokkal többet is ki lehet hozni a konzolból.

Mozgás közben is megmutatkozik a Mars

A Spider Games által fejlesztett Marsban keveredik majd az akció és a szerepjáték. Eddig csak képeket láthattunk, de most megérkezett az első ingame videó is.