Hírarchívum - 2009. április

HWSW: Népnevelő iWiW-alkalmazások

A múlt heti dizájnváltás után ma hajnaltól éles üzemben elindult az iWiW minialkalmazások első csoportja. A premierre 26 alkalmazás készült el - írja a HWSW.

Három új játékmóddal bővül a Halo Wars

Strategic Options címmel készül az X360-exkluzív Halo Wars első letölthető kiegészítője, amely három játékmóddal és újabb achievementekkel bővíti majd a játékot.

Fight Night Round 4 - új videó, demó hírek

Minden bokszoló más és más. Másként küzdenek, másként bírják az ütéseket, mindenkinek megvan a gyenge pontja - erről láthattok most egy új videót.

Májusban érkezik az új Age of Pirates

A Playlogic bejelentése szerint májusban kerül boltokba az Age of Pirates névre hallgató kalózos sorozat legújabb része, a City of Abandoned Ships.

Új játékon dolgoznak a Frontlines alkotói

A Battlefield modderből játékfejlesztővé avanzsáló Kaos Studios első komolyabb próbálkozása a jó értékelések ellenére hamar elfelejtődött - na talán majd most!

Most már hivatalos: készül a LEGO Rock Band

Megtörtént a hivatalos bejelentés, a TT Games és a Harmonix közösen dolgozik a LEGO univerzumában játszódó Rock Band játékon, amely érdekesen hangzik.

Október 16-án jelenik meg a Brutal Legend

A Jack Black főszereplésével készülő játék, a Brutal Legends ősszel végre megjelenik Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, egészen pontosan október 16-án.

Fallout: New Vegas - A szerepjáték újabb epizódja

A Fallout 3-at fejlesztő Bethesda londoni sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy új játék készül a nagysikerű és közkedvelt Fallout univerzumában.

UFC 2009 Undisputed videótrió, demó holnapután

Három, frissen megjelent videónak köszönhetően még mélyebb betekintést nyerhetünk a május 19-én megjelenő UFC 2009-be. A demó azért közelebb van!

Damnation - a steampunk világ rejtelmei

Egy újabb kulisszák mögött videó érkezett a Damnationről, a trailerben Adam Diller művészeti tervező beszél a játék által képviselt steampunk stílusról.