Hírarchívum - 2009. április

PS3-ra és Xbox 360-ra is jöhet Clone Wars játék

Nintendo DS és Wii után a nagy konzolokra is elkészülhet a magyar Cartoon Networkön is futó, Klónok Háborúja sorozat alapján készített Star Wars játék.

Képeken a Big Huge leállításra váró új játéka

Megérkeztek az első képek a Big Huge Games új RPG-jéről, az Ascendantról. Nem szabad azonban nagyon örülni, hiszen könnyen lehet, hogy leállítják a projektet.

Tölthető az Elven Legacy kipróbálható demója

Kipróbálható a South Peak és a 1C Company legújabb közös játéka, az elfek és az emberek háború dúlta világába elkalauzoló Elven Legacy.

Bemutatkozik a Volvo S60 Concept: The Game

Új szimulátoron dolgozik a GTR2 és a Race Pro játékokat készítő svéd SimBin. Az Volvo S60 Concept: The Game tökéletesen visszaadja majd az új Volvo vezetési élményét!

Ninety Nine Nights 2 - az első jó minőségű látnivalók

Az eddigi újságscanek után végre tíz jó minőségű képet is kaptunk a Q Entertainment Xbox 360-ra készülő játékából, a Ninety Nine Nights 2-ről.

MySims Agents bejelentés képekkel

Új résszel jelentkezik a leginkább Mii-karakterekre hasonlító simeket felvonultató MySims: ahogy címe is sejteti, az Agents-ben különleges ügynökök bőrébe bújhatunk.

Batman: Arkham Asylum - Az ökölharc rejtelmei

Két új videó látott napvilágot a júniusban megjelenő játékól, amelyeken szemügyre vehetjük Batman harci tudását, amint egy csapat ellenfél az életére tör.

PSP-re is megjelenik a Dantes Inferno

Az Electronic Arts a minap bejelentette, hogy a Playstation 3 és Xbox 360 konzolok mellett a Sony kézikonzoljára is megjelenik a Dante pokla.

Blur - a PGR sorozat készítőinek új autós játéka

Leleplezték a Project Gotham Racing készítőinek új játékát. A Blurban a Mario Kart által nyújtott önfeledt élvezetek találkoznak a komoly autós versenyjátékokkal.

Fallout 3 - premier képek a Broken Steel DLC-ből

Megérkeztek az első képek a Fallout 3 harmadik letölthető tartalmához, ami a Törött Acél alcímet viseli, és egyben lezárja a játék fő történeti szálát.