Hírarchívum - 2009. április

A szokásos hétfő esti nagy galériamánia

Hétfő este mindig bepótoljuk a hétvégéről elmaradt képeket. A mai felhozatal kemény, van ArmA2, Bioshock 2, Mafia 2, Mars, Saboteur, meg minden jó!

Már második a FIFA 09 a hazai toplistán

Bármily furcsa, de manapság a jó idő közeledtével inkább a FIFA 09 lesz népszerűbb a hagyományos focinál, de nyilván ebből is profitál majd valaki.

Transformers: Revenge of the Fallen videóinterjú

A ScrewAttack jóvoltából új interjú érkezett a készülő Transformers játékról, mely az idén nyáron bemutatásra kerülő Transformers: A bukottak bosszúja alapján készül.

Letölthető a Dawn of War II demója

Nyílt bétához már volt szerencsénk, most viszont itt van, s bárki számára elérhető a Steam-ről a Dawn of War II egyszemélyes kipróbálható verziója.

Forged by Chaos - az első ingame látnivalók

Tavaly az orosz Panzar Games és a Troxit Services bejelentette, hogy egy új online szerepjátékon dolgoznak, amely a Forged by Chaos nevet fogja viselni.

Game Developers Forum 2009 - programajánló

Múlt héten nyilvánosságra hozták a budapesti Game Developers Forum 2009 teljes programját, melyben már a meglepetésvendégek kilétére is fény derült.

Képek az új Guitar Hero budapesi bemutatójáról

Április 16-án, csütörtökön az Activision és a BSC hivatalosan is bemutatta a hazai sajtónak a Guitar Hero: Metallica-t. Ingyen sör, csinos lányok, és üvöltő rockzene!

Pszichológiai kutatás az online játékok világáról

Egész nap WOW-ozol? Jobban várod a klán talit, mint a tábort? Bárkit leversz CS-ben? Hallasd a hangod az ELTE online játékok világáról szóló pszichológiai kutatásában!

Wolfenstein - A kezdeteket bemutató mozgókép

Megérkezett a legújabb Wolfenstein játék kezdő videója, amely a hangulatát tekintve nagyszerűre sikerült, reméljük, hogy a játék is hasonlóan jó lesz.

Készül a Syberia harmadik epizódja

Kate Walker hamarosan visszatér, hogy ismét a mamutok után nyomozzon, s kalandjai során megannyi titokra fényt derítsen. Készül a Syberia 3!