Hírarchívum - 2011. november

Jövő évre csúszik a Torchlight II

Úgy tűnik, hogy a Runic Games akció-RPG-je az utolsó ütőkártyáját is el fogja veszíteni a nagy rivális Diablo 3-mal szemben, ami pedig az lett volna, hogy még a Blizzard gyermeke előtt meglátja a napvilágot, de ez sajnos nincs így. A Torchlight II 2012-re csúszik, mivel tovább kell polírozni.

Splash Damage: nem dolgozunk a Disneyvel

A tegnapi napon felreppent szóbeszédek szerint a Brinkről elhíresült Splash Damage egy nagy amerikai márkával karöltve készíti el legújabb játékát. A felvetések alapján sokan a Disneyre gyanakodtak, ám a csapat főnöke elmondta, az értesülések pontatlanok, nincs közük a Mickey egeres céghez.

CryEngine 3-at használ a MechWarrior Online

Az biztos, hogy a látványt tekintve semmi szégyenkeznivalója nem lesz a Piranha Games csapatának, hiszen az MMO csatamezőket felvonultató MechWarrior Online a Crytek legújabb technológiájára épül. A stúdió főnöke úgy gondolja, hogy ezzel a fegyverténnyel igazi AAA-s cím születhet.

Vérrel és béllel operál az új Serious Sam 3 videó

Ha már évek óta nem tud hathatósan előrelépni a Serious Sam-frencsájz, legalább a horvát srácok rágyúrnak a polgárpukkasztásra - elvégre belsőségekkel biztosan el lehet adni a széria harmadik részét. Az új videóban igazi anatómiai esettanulmánynak lehetünk szemtanúi. A játék jövő héten érkezik.

A hétvégén ingyenesen játszható a Magicka

Rendkívül kedvező módon szeretné felfuttatni az Arrowhead és a Paradox a Magicka legújabb kiegészítőjét: a hétvége folyamán ingyenesen játszhatunk az alapjátékkal. Az elementális erőket bevető apró mágussal egészen változatosan haladhatunk előre ebben a poénokkal teli mesevilágban.

Életben van a Spec Ops: The Line

Olyan nagy volt az csend az elmúlt évben a Spec Ops: The Line körül, hogy titokban attól féltünk, a 2K lelőtte a projektet. Erről szó sincs, elvégre hamarosan új trailer fut be a TPS-ből, és kaptunk ígéretet is, miszerint friss ropogós információk érkeznek majd a játékról.

Call of Duty: Modern Warfare 3 - 775 millió dollár

A Call of Duty marketingkampányához már évek óta hozzátartozik, hogy az Activision az aktuális epizód megjelenése után is gőzerővel promózza a játékot, az eladási adatok és rekordok ismételgetésével sulykolja a játékosokba: ezzel a címmel játszani kell! Itt a legutóbbi helyzetjelentés.

20 percen át mozog az új Resident Evil

A GameSpot jóvoltából 20 perces ízelítőt kaphatunk a márciusban megjelenő Resident Evil: Operation Raccoon City-ről. Kemény anyaggal indítjuk a reggelt, nyilván azért most, mert annyira félelmetes, hogy sötétben még a szívünk is megállna hirtelen a látványtól - na jó, persze, hogy nem azért.

Ilyen technológia feszít a Max Payne 3 mögött

Közel négyperces videóanyag érkezett a Max Payne harmadik részéről, ami egyrészt szórakoztat és elkápráztat, másfelől pedig informál: fejlesztői naplóról van szó, amiben a Rockstar munkatársai azt ecsetelik, miként finomítottak, alakítottak és változtattak az új rész játékmenetén.

Egyiptomi Assassin's Creed III-ról pletykálnak

Habár korábban azt hallhattuk, hogy a jövő évi epizód megjelenése után megszűnik az évenkénti Assassin's Creed-zuhatag, de nem ez a helyzet. A sorozat folytatódik, ám úgy tűnik, hogy 2012-ben még mindig nem a "rendes" harmadik résszel - utóbbi viszont Egyiptomban játszódhat.