Hírarchívum - 2011. november

HWSW: Visszautasította a Zynga ajánlatát a Rovio

Megtört a Zynga felvásárlási hulláma, a PopCap Games után a Rovio is visszautasította felvásárlási ajánlatát. A döntésben a brutális vállalati kultúrának is része lehet, a kiszemelt cégek alkalmazottai húzódoznak attól, hogy a Zynga részeivé váljanak - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Transformers: Fall of Cybertron - itt az első teaser

Az idei Video Game Awards keretein belül adják ki az első Transformers: Fall of Cybertron trailert, amiből a minap kaptunk egy rövid kedvcsinálót is. Az már borítékolható, hogy az előzetes renderelt lesz, valószínűleg a játékmeneti pillanatokról le kell mondanunk, de mit ezt egy cseppet sem bánjuk, sőt!

Masszív Dragon Age- és Dead Space-pletykák

A Kotaku egy komolyabb adag, állítólag az Electronic Artstól kiszivárgott pletykával támadta be az internetet a mai napon. Ezek szerint komolyabb bővülések és változások állhatnak be a cég két nagy címében. A Dragon Age például többjátékos résszel bővülhet.

Egyáltalán nem játszik a Gears of War 3 írónője

Elsőre úgy hangozhat, hogy nem játszani azzal a sorozattal, aminek a harmadik részét írod olyan, mintha nem érnél hozzá ahhoz a nőhöz, akit meg szeretnél fektetni. De úgy látszik, Karen Traviss számára ez a megfelelő munkamódszer, szerinte legalábbis mindenképp.

Eddig 8 millió Battlefield 3-at adtak el

Akik úgy gondolták, hogy az új Battlefield majd megszorongatja a Call of Duty eladásait, nos, azok tévedtek. Ettől függetlenül a DICE által készített shooter eredményei is fantasztikusak, s valószínűleg sem a kiadó, sem pedig a fejlesztő nem igazán panaszkodik így karácsony előtt.

Megérkezett a 4.00-s PlayStation 3-frissítés

Hogy az állítólag készülő, sőt már bétafázisban leledző átalakított PlayStation Network mikor érkezik - ha érkezik egyáltalán -, arról továbbra sincs információnk. Az azonban biztos, hogy a legújabb, 4.00-s verziószámú PlayStation 3-frissítés már elérhetővé vált, bekapcsolás után indulhat a frissítés.

Japánban is szeretik a Skyrimet

Azt hiszem, senkinek nem kell elmondani, hogy a japánok ízlése mennyire különbözik akár az európaiakétől, akár az amerikaiakétől. Ritka az olyan nyugati játék, ami igazán nagy sikert arat a szigetországban, a Skyrim azonban minden kétséget kizáróan megnyerte az ottani kritikusok szívét.

Forza Motorsport 4 - új DLC decemberben

Megjelent, és kifejezetten szerettük a Forza Motorsport 4-et, ami nem véletlen, hiszen a jelenlegi generáció leginkább összeszedett, minden apróságra odafigyelő autós anyagáról van szó, igazi autórajongóknak. Az igazi autórajongók pedig értékelni fogják az új DLC-t.

The Witcher 2 - legalább 4,5 milliószor warezolták le

A CD Projekt nagyfőnöke elmélkedett arról, vajon hány ember töltötte le illegálisan az ő kis terméküket, és arra jutott, hogy legalább 4,5 millióan, de valószínűleg többen. Kicsit ugyan szomorú, de azért így is elégedett azzal az eladással, amit a játék végül produkálni tudott.

Közel 1 millió Xbox 360 ment el egy nap alatt

A hálaadást követő első péntek az a bizonyos fekete péntek, ami az Egyesült Államokban élő bajtársaink számára a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelenti. De jelent ennél egy sokkal fontosabb dolgot is: brutálisan korán nyitó üzleteket és irdatlanul komoly leárazásokat.