Hírarchívum - 2011. szeptember

Csak ma ingyenes az első Broken Sword

Nem árt sietniük mindazon kalandjáték rajongóknak, akiknek még mond valamit a Broken Sword neve. Bizony, a Revolution Software aranybecsű klasszikusáról van szó. Október elsejéig mindenki ráteheti a játékra a mancsát a Good Old Games oldalán, méghozzá a Windows 7-en is elfutó, rendezői változatról van szó.

Az első játékmeneti felvételek a Syndicate-ből

A GameTrailers TV csapott le elsőként a Starbreeze új játékának első gameplay jeleneteire, megtekinthetjük a HUD-ot és sok minden mást. Az első trailer után ez már inkább látványos, elindult tehát a marketinggépezet, elvégre február nincs is olyan soká. A producer taglalja miért jó ez nekünk.

A Pokémon és a WoW inspirálta a Forza 4-et

A Turn 10 hamarosan késszé formálódó autószimulátora, a Forza Motorsport 4 szép és élethű lesz, Kinecttel követik a buránkat a kanyarokban, de azt az álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ihletforrásként olyan címeket jelöl meg a fejlesztő, mint a gyerekes Pokémonokat. Pedig pontosan így van.

Jeges valóság az SSX új előzetesében

A halandó ember számára nemigen adatik meg, hogy a világ markáns hegycsúcsaira törjön, ha azt vesszük, hogy egy alap magashegyi bakancs ára uszkve 300 rugó. S akkor még nem számoltunk az utazással és egy jó hódeszka árával sem. Semmi gond, az élményhez bőven elég az új SSX.

Márciusban jön az új FIFA Street

Az EA megerősítette, hogy a jövő tavasszal állítja hadrendbe az újraindított FIFA Street sorozat első fecskéjét. Régen volt már részünk egy igazán könnyed, gangos időkre emlékeztető arcade focis címmel, ahol a sikátorban rúghattuk a bőrt neves futballisták karikatúráival.

House of the Dead: Overkill - bikinis zombik

Október végén landol a boltok polcain a minden földi jóval megspékelt House of the Dead: Overkill Extended Edition PlayStation 3 platformra. Ha eddig a TV mellett porosodott a Move kütyüd, itt az idő, hogy előkapd, mert a Sega játékát pont erre találták ki. Fénypisztoly híján ez is megteszi.

Battlefield 3 - bétázás a Caspian Borderen

Nem akar csillapodni a hisztéria, amit a Battlefield 3 bétaverziója váltott ki. A PC-s felhasználók azért is előnyben érezhetik magukat a konzolos kollégákkal szemben, mivel néhány szerencsés user hozzáférhetett a Caspian Border térképhez is. Innen sikerült szert tennünk egy 23 perces videóra.

Új Mortal Kombat film és játék érkezik 2013-ban

Zöld az út az új Mortal Kombat mozi előtt, erősítették meg az érintettek, a Warner Bros. és a New Line Cinema - a rendezést a legutóbbi websorozat készítője vállalta magára. De egy másik jó hírrel is szolgálhatunk: a filmmel párhuzamosan egy újabb videojáték is napvilágot lát 2013 folyamán.

Késik a PC-s Assassin's Creed: Revelations

A Ubisoft jó szokásához híven megint eltolta az Assassin's Creed PC-s változatának megjelenését, bár ez esetben nem kell annyit várni a játékra, mint mondjuk legutóbb, a Brotherhood esetében. A konzolos játékok novemberben jönnek, a számítógépes pedig decemberben - kárpótlásul két trailert is kaptunk.

Gears of War 3 - egy hét alatt meglett a 3 millió

Hét nap. Ennyi kellett a Gears of War harmadik részének ahhoz, hogy hárommillió példányt eladjanak belőle. Légy bármelyik platform híve, imádd bármelyik játékot, utáld akármennyire a Gears of War-szériát, azt neked is el kell ismerned, hogy ez nem akármilyen teljesítmény. Hét nap alatt hárommillió, az nagyon sok.