Hírarchívum - 2011. február

Serious Sam 3 - újra bejelentették, az első képek

Úgy tűnik, ha minden jól megy, idén túladagolást kapunk tesztoszteronból, a Bulletstorm és a Duke Nukem Forever után végre a Serious Sam harmadik része is elkészülhet. A korábbi teaser kép után a fejlesztők formálisan is leleplezték (újra) a Serious Sam 3-at, a megjelenése a nyáron várható.

Modern Warfare 3 teaser oldal - megvan a tettes

Bár sokan úgy gondolták, hogy a findmakarov.com valójában a Call of Duty: Modern Warfare 3 bejelentésére utal, jelen pillanatban mégis úgy áll a helyzet, hogy ebből nem lesz semmi. Mint kiderült, a teaser oldal egy független csapathoz köthető, akik élőszereplős rövidfilmen dolgoznak a sorozat alapján.

HWSW: Internet jegyrendszerben - a tv2.mobilnet

Az előzetesen kiszivárgott információknak megfelelően holnap elindul az első olyan co-branded mobilnet-szolgáltatás, ahol egy mobilszolgáltató nem távközlési céget, hanem médiavállalatot választott partnerül. Jön a tv2.mobilnet, a Vodafone hálózati hátterével, írja a HWSW.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz rossz ez a hét sem, a dobozos játékok és a DLC-k között is rábukkanhatunk néhány fogunkra való gyöngyszemre. Stratégáknak az új Warhammer 40.000: Dawn of War II kiegészítőt, a bokszolóknak pedig a Fight Night Championt ajánljuk, a mozikedvelők pedig a Rangót ne hagyják ki.

Megjelenés előtti trailert kapott a The 3rd Birthday

Bár a The 3rd Birthday-re valójában még egy hónapot kell várnunk, a Square Enix látszólag biztosra akart menni, és már most kidobta a játék lauch trailerét. A háromperces előzetes bőséggel tartalmaz gameplay jeleneteket: érdemes úgy figyelni, hogy egy újabb PSP-remek van terítéken.

GDC 2011: Hamarosan kezdődik a rendezvény

Emlékeztető: ma veszi kezdetét 2011 első nagyobb játékos rendezvénye, a Game Developers Conference. A buli egész héten tart majd, mi pedig természetesen folyamatosan fogjuk szállítani a konferenciáról érkező friss információkat, beszámolókat és a többi érdekességet!

Ilyen lesz a jövőben az osztott képernyő

Eddig valahogy természetesnek vettük, hogy ha osztott képernyős játékról van szó, akkor bizony a képernyő el van osztva, és kisebb felületen kell élveznünk azt, ahogy Marcus és Dom darálja a locustokat. A Microsoft azonban ezerrel kutat, és több lehetséges variációja is van a jövőre nézve.

Grand Theft Auto 5 - jelek és utalások

Mindenki gyanítja, hogy előbb-utóbb úgyis lesz, de a Rockstar továbbra sem hint el semmi hivatalos információt. A Grand Theft Auto a játékpiac egyik legnagyobb nevének számít, így nem fogják sokáig parlagon hagyni. Erre utalnak a mostani apró jelek is, például a bejegyzett domain címek.

A Nintendo 3DS bojkottálására készülnek

Egy Facebookon szerveződő csoport a Nintendo 3DS bojkottálására készül, amiért a Nintendo a három konzolgyártó közül egyedüliként olyan anyagokat is felhasznál a kézikonzol gyártásához, ami miatt közvetve emberek halnak meg. Eddig közel hatszázan gyűltek össze.

Beyond Good & Evil 2 - hinni kell benne

Fogalmunk sincs, hogy mi lehet a Beyond Good & Evil folytatásával; a Ubisoft szerint még mindig készül a játék, de a nagy csend és a kiszivárgó információk alapján úgy tűnik, hogy valami nagyon nincs rendben. A kiadó producere szerint a játékosoknak csak hinni kell benne, hogy lesz második rész.