Hírarchívum - 2011. november

The Old Republic - újabb Flashpoint-videó

A Flashpointok az instance-ok helyi megfelelőjeként szolgálnak a Star Wars: The Old Republicban, a Hammer nevezetű variánsát csodálhatjuk meg most egy videó keretében. A Hammert még a Köztársaság hozta létre: úgy gondolták, hogy elpusztult a háborúban, de új csatáknak ad otthont.

Kojima a Metal Gear Solid 5-ről - hamarosan

Az Official PlayStation Magazine kiadója gőzerővel promózza a lap következő számát, elsősorban az abban található Hideo Kojima interjú miatt: a mester beszél majd a Metal Gear Solid: Risingról, sőt szó lesz a Metal Gear Solid ötödik részéről és egy vadi új projektről is.

Ilyen lesz a Mass Effect 3 gyűjtői változata

Az Electronic Arts már júniusban bejelentette a Mass Effect 3 gyűjtői változatát, sőt annak tartalmáról is lehullott a lepel hónapokkal korábban, ezért az új előzetes csak afféle kedvcsináló: alaposan szemügyre vehetünk minden ajándékot, és mozgás közben láthatjuk az ingame extrákat.

Nintendo: a Wii U megosztja majd a közönséget

A Nintendo of America operációs igazgatója, Reggie Fils-Aime biztos benne, hogy a Wii U ugyanúgy megosztja majd a közönséget, mint a DS vagy a Wii tette annak idején. A Nintendo tisztában van vele, hogy igyekeznie kell, hiszen egyszerű HD konzolt nem elég gyártani, mert abból már van kettő.

The Secret World - bemutatkoznak a templomosok

Az Anarchy Online és az Age of Conan után jöjjön valami más, gondolta a Funcom, a norvég csapat gőzerővel hegeszti a The Secret World című MMO-ját, amiben egyszerre keveredik a mágia, a mitológia és az összeesküvés-elméletek - mindezt úgy, hogy a helyszínt és a környezetet valós városok adják.

Anno 2070 - trailer a megjelenésre

Már kapható az Anno-sorozat legújabb felvonása, amiben ezúttal egy jövőbeli várost kell megálmodnunk és menedzselnünk - persze ahogy az sejthető, 2070-ben némileg másak lesznek a viszonyok napjainkhoz képest, a klíma megváltozott, a globális felmelegedés fejlődésre kényszerítette az emberiséget.

Pereskedés az elmaradt BF1943 miatt

Csoportos keresetet nyújtott be az EA ellen az Edelson McGuire ügyvédi iroda, e szerint a vádolt cég ingyenes Battlefield 1943-at ígért ösztönzésképp a PS3-as Battlefield 3 mellé, ám az ajándék végül elmaradt. A fogyasztók képviselete úgy véli, a "becsapott" fogyasztókat az EA nem kárpótolja.

GTA III - 9/11 miatt meg kellett változtatni

A Rockstar Games alelnöke, Dan Houser a GTA 3 tizedik évfordulójának alkalmából beszélgetett az Edge magazinnal, mely során elmondta, hogy a játék már végleges verziójának megjelenését el kellett halasztaniuk és meg kellett változtatniuk hetekkel a kiadás előtt a 2001. szeptember 11-i terrortámadás miatt.

Prototype 2 fejlesztői napló érkezett

A Radical Entertainment kiadta a Prototype 2 legfrissebb fejlesztői naplóját, mely a játék színhelyére, a New York Zero nevezetű városra koncentrál. Főhősünk, James Heller a saját kezébe veszi a vírussal fertőzött terület megtisztítását, s ehhez minden eszköz adott.

Új Killzone-játékon dolgozik a Guerrilla?

Ami nem feltétlen a Killzone 4-et jelenti - tudtuk meg az Edge magazin cikkéből. Nagyon is elképzelhető, hogy a Guerrilla már javában munkálkodik a Killzone-frencsájz ötödik eljövetelén (ha a kézikonzolos címeket is ideszámoljuk). Nem tudni biztosan, hogy egy újabb PS3-as epizódról van-e szó.