Hírarchívum - 2011. december

Nemjátékos alkalmazásokkal erősít a Wii U?

A pletykák szerint a Nintendo is elmozdulna a nemjátékos alkalmazások felé, a Wii U-ra már olyan programok is megvásárolhatók lesznek, amiknek még csak közük sincsen a játékokhoz. Ez persze nem meglepő, hiszen így az új konzol kontrollere gyakorlatilag önálló tabletként is képes lesz funkcionálni.

HWSW: A warez halott

A warez lassan kimehet a divatból. A kiadók tűzzel-vassal próbálták irtani az elmúlt évtizedekben, ennek az eredménye maximum az lett, hogy még kifinomultabb módszerekkel kezdtek az emberek filmeket, játékokat és zenéket lopni - írja nagytestvérünk, a HWSW.

A Gamekapocs legolvasottabb hírei 2011-ben

A cikkeket letudtuk, jöjjenek a hírek. A Gamekapocs szezonzáró összegzésének következő felvonásában azt nézzük meg, az idei hírek közül melyeket olvastátok el a legtöbben, melyekre kattintottak a legtöbben. A tízes toplistáért kattintsatok tovább, érdekes lesz!

Ajándék Twisted Metal: Black a Twisted Metal mellé

David Jaffe karácsonyi üdvözletet küldött, ami mellé nemcsak az új Twisted Metal végleges borítóját kaptuk meg ajándékba, hanem a bejelentést is, miszerint a játék első néhány példányának vásárlói ingyen letölthetik a PlayStation 2-re megjelent Twisted Metal: Blacket.

Nem, még nem lesz Half-Life-folytatás

A Valve a sűrűn szállingózó - egyébként eleve hiteltelennek tűnő - pletykák után újra cáfolta, hogy hamarosan bemutatnák a Half-Life folytatását. Persze azt nem mondta, hogy nem készül az új rész, de a legutóbbi szóbeszédeket egy huszárvonással semmissé tette.

Traileren a Mission: Impossible - The Game

Mission: Impossible-napot tartunk, Ca$h filmkritikája után befutott a Mission: Impossible - The Game launch trailere is. Persze a "The Game" brutális adaptációt sejtet, azért ne örüljünk előre, hiszen a Funtactix játéka kizárólag a Facebookon elérhető, így ehhez mérhető tartalmilag és játékmenetileg is.

Letölthető a Gears of War 3 demója

Jobb később, mint soha, tartja a mondás: a Gears of War 3 demója a minap jelent meg, le lehet tölteni az Xbox Live-ról. A játéknak persze nem feltétlenül volt szüksége kipróbálható változatra, már csak a címe miatt is sikerre volt ítélve, és ugye a multiplayer bétában is rengetegen vehettek részt.

Diablo III - újabb konzolos munkatársat keresnek

Noha a Blizzard egyelőre nem döntötte el, hogy elkészüljön-e a Diablo III konzolos változata (vagy eldöntötte, csak nem akarja bejelenteni), a fejlesztőcég már a sokadik munkatársat fogja felvenni, akinek Diablo III-as és konzolos vonatkozásban kell majd dolgoznia. Itt a következő álláshirdetés.

A Gamekapocs legolvasottabb cikkei 2011-ben

Közeledik a 2011-es év vége, s mivel a hétvégén vélhetően mi is vállalhatatlanra isszuk magunkat, már most megkezdjük a szezonzáró összegzést. Első körben a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit vesszük sorra az idei esztendő terméséből, lássuk, melyik írásokat kattintottátok le a legtöbbször!

Vadiúj képeken a Project C.A.R.S.

A Slightly Mad Studios nem ül a babérjain a Shift 2 fejlesztése után sem, elvégre ismét komolyabb mederben képzeli el a következő autós játékát. A Project C.A.R.S. elsősorban a közösségre épít, mint az rFactor, és a csapat fő kritériuma az, hogy igazi szimulátort tegyen le az asztalra.