Hírarchívum - 2011. április

Fallout: New Vegas - hibás az új X360-as javítás

Szegény New Vegasnak nem igazán volt könnyű születése: már az alapverzió is hemzsegett a hibáktól, amit aztán sietve próbált javítani az Obsidian Entertainment. Sikerült is, egészen a legutolsó Xbox 360-as update-ig, ami patchhez méltatlan módon további bugokat csempészett a játékba.

Ingyenes DLC-t kap a Portal 2

A DLC-k világa manapság, úgy néz ki, hogy a sok játékhoz az első napon elérhető a fizetős frissítés. Ezzel szemben a Valve most általános tiszteletet vívott ki a játékosok köreiben legújabb bejelentésével: hamarosan teljesen ingyenes letölthető csomag érkezik a Portal 2-höz.

Gears of War 3 - nem fog szerepelni Master Chief

A Gears of War mindig is híres volt a kedves kis meglepetéseiről. Cliff Bleszinski, az Epic design igazgatója bevallotta, hogy extra karakterként megpróbálták megszerezni Master Chiefet is, de a Microsoft nem igazán ment bele a dologba, főként a Gears-játékok brutalitása miatt.

PSN leállás - sajtótájékoztatót tart Kaz Hirai

Az elmúlt hét valószínűleg az egyik legbrutálisabb időszak volt, amit a PlayStation-részlegnek, illetve az egész Sonynak át kellett élnie. A PlayStation Network feltörésével kapcsolatos dolgok tisztázására holnap sajtótájékoztatót tart a PS-márka nagyfőnöke, Kaz Hirai.

Kiszivárgott az új Assassin's Creed kedvcsinálója

Ez a hét, úgy tűnik, hogy a szivárgások hete. Tegnap derült ki, hogy készül az új Need for Speed, most pedig a legújabb Assassin's Creed lepleződött le idő előtt. Az eredeti bejelentés májusban lett volna esedékes, most azonban itt van nekünk a cím és az első kedvcsináló teaser.

Új trailert kapott a Madden NFL 12

Minden eddiginél keményebb Madden-játékot kapunk majd az EA Sportstól az idén. A csapatjáték és a taktikai szimuláció eddig is a helyén volt, ideje még tovább csiszolni a részleteken. Örömmel üdvözöljük azt, hogy a sérülések durvább megvalósítást kapnak. Lássuk, hogy mozgásban miként fest!

Battlefield 3 - a limitált kiadás tartalma

Egy francia online webáruház lőtte le a poént, megelőzve ezzel a hivatalos megerősítést a Battlefield 3 Limited Edition tartalmát illetően. Mégis mit kapunk a felárért cserébe? Dióhéjban egyedi fegyvereket, régről is ismerős térképeket, valamint exkluzív járműveket. Lássuk, megéri-e a plusz pénzt!

Shadows of the Damned - az első fejlesztői napló

A két japán játékipari legenda, a No More Heroes atyja, Goichi Suda és a klasszikus Resident Evil megálmodója, Shinji Mikami összeült némi csevegésre közös horrorjátékuk, a Shadows of the Damned fényezése ürügyén. Tényleg jól megfér egymás mellett a hideglelés és a vérgőzös akció.

Frostbite 2 motort használ az NFS: The Run

Tegnap derült fény az új Need for Speed epizód létezésére, szerencsére az első videó mellett már friss információkat oszthatunk meg veletek a Black Box új dobásáról. A The Run alatt a Battlefield 3-at is hajtó Frostbite 2 engine dübörög majd, emellett a történetről is kitudódott ez meg az.

Tomb Raider - újabb részletekre derült fény

Már egy ideje csak néma csend honol a Tomb Raider reboot háza táján, szerencsére egy spanyol nyelvű magazin friss előzetesét elolvasva számos új információ látott napvilágot Lara új kalandjából. Mint tudjuk, elsősorban a túlélés lesz a fő feladatunk a sokkal komorabb, már-már horrorszerű helyszíneken.