Hírarchívum - 2011. március

Letölthető játékkal tér vissza a BloodRayne

A 2004-ben bemutatkozott BloodRayne 2 óta nem hallottunk semmit a dögös dhampir csajsziról, legalábbis videojátékos fronton, mert a mozikban többször is találkoztunk vele Herr Boll jóvoltából. A Majesco a minap bejelentette, hogy Rayne a nyáron egy utolsó küldetés erejéig visszatér.

Ilyen gép kell a PC-s Fable III-hoz

Bár korábban csuklóból rávágtuk volna, hogy a Fable gépigénye az bizony Xboxot jelent, de ezúttal ez nem így lesz: bár a második rész kimaradt a számítógépeseknek, a harmadik rész már PC-re is el fog készülni, még ha jó pár hónapos késéssel is. De ne legyünk telhetetlenek.

Bejelentették az új Pókember-játékot

Bár komolyabb bemutatóra csak a hétvégén számíthatunk, az Activision már most bejelentette a legújabb Spider-Man-játékot. Akinek nem tetszett az előző rész többdimenziós játékmenete, ezúttal is csalódni fog: az Edge of Time az Amazing Spider-Man és a Spider-Man 2099 univerzuma között ingázik.

Bemutatón az új Gyűrűk Ura-játék, indul a hentelés

Nem hallunk annyit a The Lord of the Rings: War in North címen készülő új akciójátékról, mint illene, pedig minden egyes előzetessel jobbnak tűnik az anyag. Az új bemutatóban maguk a készítők beszélnek arról, milyen lesz a hentelés a játékban, de mi egy szóval össze tudjuk foglalni: brutális.

Bevezetik az agyrázkódást az új Maddenben

Az utóbbi egy-két évben az EA Sports azon igyekezett, hogy a Madden sokkal valósághűbben mutassa be az amerikai focit. Ez nem csak a játék taktikus, komoly csapatmunkát igénylő természetére igaz, hanem a kemény ütközések utáni sérülések kezelésére is. Most pedig jön majd az agyrázkódás!

Shift 2: Unleashed - profik egymás ellen

Hogy tovább demózzák az Autolog nyújtotta lehetőségeket, az Electronic Arts emberei egymásnak eresztettek két profi túraautó pilótát, hogy megnézzék, ki tud gyorsabb kört menni a játékon belül. Az autóválasztás és az eredmény meglepő, de egy valami nem: a trailer meghozza a versenykedvet.

Rare: még rengeteg tartalék van a Kinectben

Kicsit lecsendesült a Kinect körüli felhajtás. Ez persze nem az eladásokban mutatkozik meg, hiszen ezen a téren továbbra is szárnyal az eszköz, hanem az igazán ütős játékok megjelenésében. A Rare szerint azonban még semmit nem láttunk, rengeteg lehetőséget tartogat még a Kinect.

Előzetesen a Hawken játékmenete

Egy parányi független fejlesztőcsapat készíti a Hawken címen futó, digitális terjesztésre szánt játékot, mely feleleveníti az általunk régóta hiányolt helyzetet: brutális mechek ölik egymást a jövőben, egy teljesen multiplayerre kihegyezett játékmenettel megspékelve.

Renegade Ops - az Avalanche Studios új játéka

A Sega bejelentette új, kizárólag letölthető formában megjelenő játékát, a Renegade Opsot, mely egy teljesen új cím lesz a Just Cause készítőitől. A kooperatív mókára kihegyezett shooter bőven merít a fejlesztők korábbi, teljes szabadságot biztosító játékaiból. Megjelenés még idén ősszel!

DiRT 3 - terítéken a B-csoport aszfaltszaggatói

A Codemasterst nem érheti vád, hogy szűkölködik a legújabb ralis játékának előzetes anyagaiban, a legújabb trailerben mindjárt a Group B néhány kisebb teljesítményű, de ettől még harapós jószágaira vehetünk egy pillantást. Mindez realisztikus, vagy nevetséges? Döntsétek el Ti!