Hírarchívum - 2011. szeptember

Ilyen lett volna a Bosszúállók játékváltozata

A THQ ausztráliai stúdiója dolgozott a jövőre mozikba kerülő Avengers-film hivatalos játékváltozatán, ám a kiadó sok más projekt mellett ezt a címet is elkaszálta, ahogy a fejlesztők is lehúzták a rolót. A törölt játékról most egy háromperces gameplay videót láthattok, mindenképpen érdemes megnézni!

Gears of War 3 - videón a fegyverek és a karakterek

A Gears of War harmadik része ugyan csak holnap jelenik meg hivatalosan, ahogy az várható volt, a YouTube-ot ellepték az első videók, amik a játékot mutatják be részleteiben. Most éppen a multiplayer módban elérhető karakter- és fegyverskinek mutatkoznak be egy ráadás gameplay felvétel társaságában.

TGS 2011: Mozgásban a 3DS-es Kingdom Hearts

A Nintendo 3DS-re anno egy raklap ígéretes third-party címet jelentettek be, nagy kár, hogy időben egyik sem készült el, a kézikonzol nem egy húzójátékára várunk még, és ez alól a Kingdom Hearts új része sem kivétel. A játék jövőre jelenik meg Japánban, most négy percen át mozog.

Ennyibe fognak kerülni a PS Vita memóriakártyák

Ismerjük a Sonyt, így az egy pillanatig sem merült fel bennünk, hogy esetleg megengedik, hogy újra használjuk a PSP-hez vásárolt Memory Stick Pro Duo kártyáinkat. A PS Vitához - ahogy már korábban megírtuk - egy teljesen új memóriakártya dukál, melynek ára kissé meredek.

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.

Shadow Complex 2 - a dizájn nagyrészt készen van

Mindig is rejtély volt a közvélemény számára, hogy az Epic és a Chair miért nem folytat egy olyan jól sikerült játékot, mint a Shadow Complex, mígnem Cliff Bleszinski egy interjú során elárulta, hogy a tervezés tulajdonképpen készen van, most éppen partnert keresnek a projekt befejezéséhez.

TGS 2011: Lord of Apocalypse - itt az első trailer

Futólagosan már írtunk a Lord of Apocalypse-ról: a játékot a Square Enix a PlayStation Vita kapcsán jelentette be, és azt ugyan tudtuk, hogy JRPG-vel van dolgunk, sokkal több infót nem árultak el a japánok az új fejlesztésről. Mint kiderült a Vita egyik nyitócíméről van szó, itt is van az első trailer.

Ilyen lesz a windowsos Xbox Live

Az anaheimi BUILD konferencia a Windows 8-ról szólt, és az új operációs rendszer kapcsán a gamer újdonságokról sem kellett lemondanunk. Arról már beszámoltunk, hogy az új Windows Xbox Live-val érkezik majd, most végre tízperces bemutatónk is van már az ökoszisztéma PC-s kivetüléséről.

TGS 2011: Újabb Sine Mora kedvcsináló érkezett

Egy találós kérdést szeretnénk feltenni: melyik a legjapánabb magyar illetőségű játék? Senki többet? Természetesen a Sine Moráról van szó, melyet a Grasshopper Manufacture készít, de nagy szeletet vállalnak a munkálatok során hazánk fiai, a Digital Reality srácai is. Új videónk is van már.

TGS 2011: Itt a Silent Hill: Downpour előzetese

Ha már japán illetőségű a népszerű túlélőhorror sorozat, természetesen nem maradhatott ki a Tokyo Game Shownról sem, a kiállításra készült trailer napvilágot látott. A hangulattal nem lesz gond, egyedül a füleink kényeztetése nem az igazi, de ettől még remek játék lehet az új Silent Hill.