Hírarchívum - 2011. szeptember

Megjelent a Fallout: New Vegas új DLC-je

A Bethesda korábban azt nyilatkozta, hogy rajtuk kívül álló körülmények miatt az eredetileg júliusi megjelenésre szánt Lonesome Road DLC bemutatkozását el kellett csúsztatni szeptemberre. Úgy tűnik, hogy a rajtuk kívülálló okok szerencsésen megszűntek, így meg is jelent a pakk.

Launch traileren az F1 2011

Még pár nap, és végre belevethetjük magunkat a nappalis versenyzésbe, hogy legalább otthon megtörjük Vettel egyeduralmát. A Codemasters úgy gondolta, jobb emlékeztetni minket arra, hogy a játék most már megjelenik, még pedig egy kicsit művésziesre vett launch trailerrel.

Szeptember végén indul a Battlefield 3 bétateszt

A sok várakozás meghozta gyümölcsét: a Diablo 3 bétateszt még mindig nem indult el, de a Battlefield 3-ra már van egy konkrét dátumunk. A mindenki számára nyílt többjátékos tesztelés alig egy hónappal a játék végleges megjelenése előtt kezdődik. Nem lesz ez kicsit szoros?

A Crytek fejleszti a Homefront folytatását

Hoppá, azt hiszem, megvan a nap meglepetése. A pénzügyileg viszonylag sikeres, ám a kritikusok, s később sok játékos által is kissé lehúzott Homefront tényleg folytatást kap, ám ami még meglepőbb, hogy azt már a Crytek készíti. Bár azt nem tudni, hogy pontosan melyik stúdiója.

Street Fighter X Tekken - még egy kis Pandora

A Namco Bandai láthatóan nem csak a két játék karaktereit és némileg a sztoriját próbálja összehozni egymással, de azon is ügyködnek, hogy valahogy a játékmenetben is találjanak egy közös nevezőt. Éppen ezért született meg az izgalmas meccseket ígérő Pandora-mód.

Kicsit visszafogták a Ninja Gaiden 3-at

Habár valójában csak azért, hogy ezáltal még keményebb lehessen a játék. A Team Ninja szerint ugyanis az elődök szabad csonkítása miatt nem igazán lehetett teljesen komolyan venni az akciót, míg a harmadik rész esetében sokkal inkább a karddal való gyilkolás érzésére akarnak rámenni.

Megjelent a Gears of War 3, jön az első DLC

Kissé szerencsétlenül járt a Gears of War 3, hiszen norvég barátaink már hetekkel a megjelenés előtt megkapták a végleges példányokat egy baki következtében, így nem sokkal később már a neten is fellelhető volt az anyag. Most azonban végre eljött a hivatalos nemzetközi indulás napja is!

Gyorsabb firmware frissítések a PS Vitán

Valószínűleg, ha megkérdeznénk néhány PlayStation 3 tulajdonost, mi a legidegesítőbb tulajdonsága a Sony konzoljának, sokan a hosszú frissítési időket emelnék ki. Nos, a Sony tanult a hibáiból, s azt ígérik, hogy a Vita frissítései nem szelik majd ennyire ketté a napunkat.

Új játékon dolgozik a Starbreeze

Úgy látszik, a Starbreeze szekere nagyon beindult a Chronicles of Riddick után: nem csak, hogy ők fejleszthetik a folytatást a PC-s játéktörténelem egyik legnagyobb klasszikusához, a Syndicate-hez, de emellett máris belevágtak egy újabb projektbe. Hogy pontosan mibe?

Az első rész is jár a PS3-as AC: Revelations mellé

A Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin's Creed első részét is hozzácsapják az Assassin's Creed: Revelations PlayStation 3-as változata mellé, pontosabban annak a Blu-Ray lemezére. Azok, akik kíváncsiak Altair visszatérésére, egyúttal fel is frissíthetik a régi emlékeket.