Hírarchívum - 2011. szeptember

Call of Duty: Elite - elindult a PS3-as bétateszt

A megjelenés közeledtével végre a PlayStation 3-as játékosok is belekóstolhatnak a Call of Duty: Elite-be, az Activision a minap bejelentette, hogy kezdetét vette a bétateszt a Sony konzolján is, a meghívók első részét már kiküldték. A rendszer Modern Warfare 3-mal együtt rajtol majd.

Új partnert keres a Marvel a Bosszúállókhoz

A tegnap kiszivárgott Avengers-videó után a GameSpot kifaggatta a Marvel illetékeseit a projekt kapcsán, akik közölték a lappal, hogy a kiadó jelenleg is partnert keres a jövőre mozikba kerülő Bosszúállók film hivatalos játékváltozatának elkészítéséhez. Ki legyen az szerintetek?

Free-to-play modellre vált a DC Universe Online

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy tíz hónappal a megjelenése után free-to-play modellre vált a DC Universe Online is - valószínűleg sokak örömére. A kiadó hangsúlyozta, hogy a döntés nem azért született, mert a felhasználói bázis csökkent volna, és aki akar, továbbra is fizethet havidíjat.

TGS 2011: Street Fighter X Tekken - Cole akcióban

Ahogy arról az E3 során már beszámoltunk a Street Fighter X Tekken a PlayStation Vitára is elkészül majd, ráadásul a kézikonzolos verziónak egy különleges vendégszereplője is lesz Cole MacGrath, az inFamous főhősének személyében. A következő trailerben a kollégát is láthatjuk harc közben.

HWSW: Kártyafüggetlen iPhone itthon, hivatalosan

Újabb kategóriában került fel a világtérképre Magyarország. Ma reggel az Apple hivatalos oldalán bővült a magyar lokalizáció és immár elérhető az Apple Store, mi is rendelhetünk közvetlenül az Apple-től termékeket, írja a HWSW. A hivatalos bolt révén forgalomnövekedés várható a gyártó számára.

Jesper Kyd szerzi az új Assassin's Creed zenéjét is

A Ubisoft a minap bejelentette, hogy az Assassin's Creed: Revelations zenéjét újfent Jesper Kyd szerzi majd - az úriember ismerős lehet a rajongók számára, hiszen korábban is ő gondoskodott az egyes epizódok muzikális aláfestéséről. Valószínűleg a Revelations zenéjét is beszerezhetjük külön.

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.

TGS 2011: Gravity Rush bejelentés Vitára

Újabb ütősnek ígérkező exkluzív címmel bővül a PlayStation Vita felhozatala. A Gravity Rush, ahogy valószínűleg a neve is elárulja, a főhősnő és az ő gravitáció-irányító képessége köré épül. Utóbbi pedig egészen új távlatokat nyit majd a játékmenetben a Vita képességeinek kihasználásával.

TGS 2011: Nem jött a Level-5, saját showt szervez

Ha az utóbbi években az egyszeri gamer ellátogatott a Tokyo Game Show-ra, akkor egy dologban biztos lehetett: Japán egyik legnépszerűbb és legnagyobb fejlesztőcsapata, a Level-5 egy akkora standdal képviseltette magát, hogy nem lehetett ellátni az egyik végéből a másikba.

TGS 2011: Rekord látogatószámmal zárt a show

A japánok tradícionálisan hatalmas videojáték-rajongók, nem meglepő tehát, hogy a Tokyo Game Show évről évre hatalmas tömegeket vonz. Idén azonban a kiállítás megdöntötte a 2006-ban felállított rekordot, voltak olyan bemutatók, ahova be sem tudtak jutni a látogatók.