Hírarchívum - 2012. november

A Skylanders Giants babérjaira tör a Disney

Ugye nem hittétek el, hogy a Disney karba tett kézzel, távolról figyeli, hogy az Activision elhappolja tőle a megvásárolható műanyagfigurákkal operáló játékok piacát a Skylanders-szériával? Már készül a hasonló örömöket nyújtó Disney Infinity, számtalan fizikai kiegészítővel.

DmC - a harc igazi hatalom

Befutott a DmC második fejlesztői naplója, melyben a készítők és a szinkronszínészek azt ecsetelik, hogy harc valódi hatalommal bír. Mozgás közben láthatjuk a másik játszható karaktert, Vergilt is - egyre jobban él bennünk a gyanú, hogy minden kétség ellenére azért használható játékkal lesz dolgunk.

Hitman Absolution - az USA-ban nincs online pass

Az IO Interactive minden leendő Hitman-játékos kedvében szeretne járni, ezért az USA-ban elvetette az online pass ötletét, és akkor is multizhatunk majd a Contracts módban, ha csak másodkézből ruháztunk be az Absolutionbe. Az európaiaknak külön kell aktiválni a hozzáférésüket.

F1 Race Stars - előzetes a rajt örömére

A Forma 1 könnyedebb formáját kedvelők már tegnap óta megvásárolhatják az F1 Race Starst, így a Codemasters viszonylag későn lepett meg minket az arcade cím launch trailerével. Ádáz versenyek, nagyfejű pilóták és gokartra emlékeztető versenygépek a porondon. Csak ne vegyük komolyan.

Börtönben maradnak az ArmA III fejlesztői

Habár a családtagok és a cseh külügyminisztérium minden erejével azon van, hogy a Görögországban kémkedés vádjával fogva tartott két fejlesztő végre szabad lehessen, a helyi bíróság megtagadta a fiúk fellebbezésének lehetőségét. Óvadék ellenében sem szabadulhatnak, legalábbis egyelőre.

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge - úton a Momiji DLC

Ingyenes letölthető tartalom formájában új játszható karakterrel bővül a Wii U-s Ninja Gaiden 3. Momiji szemrevaló leányzó - minden porcikáját megcsodálhatjuk a friss látnivalókon. A bájos amazont a játék Challenges és Ninja Trials módjában irányíthatjuk. Nyami.

Mozgásban a Borderlands 2 Mr. Torgue DLC-je

Tegnap kaptuk az infót, miszerint tovább bővül a Borderlands 2 kampánya. A Mr. Torgue’s Campaign of Carnage DLC-ből befutottak az első konkrét látnivalók is: két kép mellett egy nyolcperces játékmenet-felvétellel szolgálhatunk. A rajongók nem fognak unatkozni.

Far Cry 3 - fókuszban a dinamikus környezet

Új videósorozatot indított a Ubisoft a Far Cry 3 kapcsán, melyben a sandbox cím főbb funkciói kerülnek terítékre. Ezúttal a dinamikus környezeten lesz a hangsúly, valamint megismerhetjük a Rook Islands lakóinak életét is. Az eseményeket a játék producere, Dan Hay kommentálja.

70 millió darabnál jár a PlayStation 3

A Sony bejelentette, hogy újabb mérföldkőhöz érkezett a PlayStation 3 konzol. 2006-os indulása óta 70 millió darabot szállítottak le a masinából világszerte, de hasonlóan lenyűgöző bravúrokat mutat be a PlayStation Move kontroller is. Vállveregetés jár a japánoknak, de mi a helyzet a jövővel?

Eddig 500 millió dollárt hozott a Black Ops 2

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops 2 fél milliárd dollár bevételt hozott a konyhára az első 24 órában. Pontos számok még nincsenek, de a becsült adatok alapján igazi kasszasikerrel van dolgunk. Csak a GameStopnál egymillió kópia fogyott az első napon.