Hírarchívum - 2012. november

Nintendo Wii U - ilyen gyors a memória

Ha már a japán vállalat a megjelenés napjáig képtelen volt pontos specifikációkat közölni a Wii U-ról, a PC Perspective elébe ment a dolgoknak, és az amerikai premier napján darabokra szedte a újdonsült konzolt. Már tudjuk, hogy mekkora és milyen gyors memória került a masinába.

Tekken Tag Tournament 2 - videó a Wii U-s startra

Észak-Amerikában végre elrajtolt a Nintendo új konzolja, ennek örömére számos nyitócím launch trailerével lehetünk gazdagabbak. A sort a Tekken Tag Tournament 2 nyitja: a Wii U-s verzióban akár Mario gúnyáját is magunkra ölthetjük, de a tabletkontroller is kínál meglepetéseket.

The Walking Dead - képek az utolsó epizódból

A Telltale Games Twitter-fiókja aktív volt a hétvége folyamán: naponta új screenshotokat tett közzé a The Walking Dead-játék ötödik epizódjából. A három, kellő drámaisággal átitatott kép azt sulykolja belénk, hogy a finálé vérben és könnyben gazdag lesz. Vajon hőseink sorsa végre jóra fordul?

Két új kép érkezett a GTA V-ről

Az Xbox hivatalos Facebook-oldalán "exkluzív" screenshotok landoltak a jövő tavasszal érkező Grand Theft Auto V-ből, jóllehet a közzétett öt kép közül csak kettő számít valóban újnak. Nem baj, vasárnap ennek is nagyon örülünk, csekkoljátok le gyorsan őket Ti is!

Letölthető az új Sonic & All-Stars Racing demója

Noha péntek óta már megvásárolható a Sonic & All-Stars Racing Transformed, nem csodálkoznánk, ha valaki előzetes tapasztalatok alapján szeretne dönteni a vásárlás felől. Nos, a játék demója megérkezett, az Xbox Live-ról egyelőre a Gold-előfizetők tölthetik le.

Bemutatkozik a Tiger Woods PGA Tour 14

Az EA Sports bejelentette a Tiger Woods PGA Tour következő epizódját, a golfjáték várhatóan jövő tavasszal kerül boltokba. Noha a leleplezés önmagában nem meglepő, a kiadó ennek ellenére nem igazán erőltette meg magát, hogy brutális újdonságokat beharangozó információkkal nyűgözze le a rajongókat.

Szépen tejelnének a Nintendo-játékok iOS-en

Noha első blikkre lehetetlennek tűnik, hogy a címben megfogalmazott állítás valaha megvalósul, valójában a Nintendo éppen most jelenteti meg az Apple mobil operációs rendszerére az első alkalmazását, ami kapcsán felvetődhet a kérdés: mennyi pénzt hoznának a Nintendo-címek a platformon?

Egy Jackson-dal miatt nem árulják a Vice Cityt

Ideiglenesen szünetel a PC-s Grand Theft Auto: Vice City digitális értékesítése, erősítette meg hivatalosan a Rockstar. Licencelési problémák állnak a háttérben, lapértesülések szerint egy Michael Jackson-dal kapcsán akadtak gondjai a kiadónak. A visszatérésre még várni kell.

Trailer az Epic Mickey folytatásából

Vészesen közeledik az Epic Mickey 2 megjelenése, várjuk is nagyon, elvégre sok szempontból megváltozott a cím. A legújabb előzetes rövid ízelítőt kínál a videojáték formájában érkező Disney-meséből, a szemfülesek néhány gameplay pillanatot is elcsíphetnek majd.

ZombiU - túlélés a bevásárlóközpontban

London ikonikus piacterén, a Brick Lane Marketsen sem barátságosak a körülmények. A zombihordák mindenhova behatoltak és minden élő teremtményt prédának néznek. A játékosok ebbe az idilli környezetbe csöppennek - minden erőnkkel életben kell maradniuk.