Hírarchívum - 2012. november

Mégsem jön Wii U-ra a Metro: Last Light?

Csalódtak a Wii U-ban a Metro: Last Light fejlesztői, ezért a korábbi terveiknek megfelelően nem biztos, hogy elkészül a platformra a játék. A téma nincs lezárva, de egyelőre ülnek kicsit a kérdésen, hogy biztosan megéri-e a Nintendo konzoljára portolni az FPS-t.

Deus Ex-kiegészítőt kap a Hitman: Absolution

A Square Enix folytatja az újrahasznosítást, a Deus Ex: Human Revolution a Hitman: Absolutionben is megvillantja magát, igaz, ezúttal is kénytelenek leszünk beérni egy ráadás öltözékkel és fegyverrel. Ha beöltöztetnéd a 47-est Adam Jensennek, az új DLC-re mindenképpen rá kell úsznod!

Mass Effect 4 - előzmény vagy folytatás?

A BioWare nem csinál titkot belőle, hogy dolgozik az új Mass Effecten, azonban a munkálatok még csak az előkészületi fázisnál tartanak. Erről mi sem árulkodik jobban, minthogy Casey Hudson is arról kérdezte a rajongókat, hogy szerintük előzmény vagy folytatás legyen az új játék.

Nem fejleszt már Wii-re a Nintendo?

Noha ezt így konkrétan még nem jelentette ki senki a kiotóiak részéről, a Nintendo amerikai részlegének marketingese azt már kikotyogta, hogy jelenleg semmilyen first party cím nem készül a 2006-ban bemutatkozott masinára. Most a Wii U-ra fókuszálnak a fejlesztők.

Új trailer jött az Aliens: Colonial Marinesből

A GameSpot exkluzív előzetesre tette rá a mancsát az Aliens: Colonial Marinesből, a kétperces kedvcsináló a játék beszédes nevű Survivor módját mutatja be. A feladat egyszerű: Marine-ként túl kell élned, idegenként pedig csak gyilkolás a teendőd; az Aliens világában erre vagyunk hivatottak.

Tölthető a DmC demója

A korábbi ígéreteknek megfelelően a minap letölthetővé vált az új Devil May Cry demója. Metroszexuális Dante ide vagy oda, a Capcom azt mondta, mindent megbocsátunk neki, ha egyszer leülünk, és kipróbáljuk a játékot - nos, erre keresve sem találnál jobb alkalmat!

Launch traileren a Family Guy-játék

Az Egyesült Államokban mától vásárolható meg a Family Guy: Back to the Multiverse, az Activision pedig launch trailerrel ünnepel. Noha az előzetes alig egyperces, már ebből az ízelítőből is világosan látszik, hogy a készítők igyekeztek átemelni a rajzfilmsorozat legviccesebb pillanatait.

Guardians of Middle-Earth - tápold fel a karaktered!

Vadonatúj előzetes landolt nálunk a Gyűrűk Ura MOBA-kivetüléséről, a Guardians of Middle-Earthről. Ha a könyvek és filmek legemlékezetesebb karaktereivel szeretnél lenyomni egy gyors iramú stratégiai csatát, akkor figyelned kell hőseid felszerelésének pontos összeállítására is.

Szavazz a Double Fine következő játékára!

Tim Schafer idén is a rajongók segítségét kéri egy roppant fontos kérdés megválaszolásában. Az Amnesia Fortnight projekt keretében a műértő gamerek dönthetik el szavazatok formájában, hogy melyik legyen a Double Fine következő játéka. A négy legígéretesebb alkotás megvalósulhat.

Batman: Arkham City - itt a Wii U-s launch trailer

Tíz nap múlva rajtol el kishazánkban a Batman: Arkham City - Armored Edition, s vele együtt a Nintendo új konzolja. Természetesen a Rocksteady legutóbbi alkotása is megkapta a megjelenés mellé csatolt előzetesét. A GamePaddel történő bohóckodás új színt visz a játékmenetbe.