Hírarchívum - 2012. november

Csúszik a PS Vitás Ratchet & Clank: QForce

A Sony bejelentette, hogy a Ratchet & Clank: QForce PS Vitás verziója mégsem jelenik meg az előre kitűzött időpontban. A PS3-as verzió továbbra is november végén érkezik, ám a kistestvérre a következő évig várnunk kell. Szerencsére a japánok valamelyest kompenzálják a zsebkonzolosokat.

Traileren a The Walking Dead ötödik epizódja

A Telltale Games végre megosztotta a nagyközönséggel a The Walking Dead utolsó részének előzetesét. A héten zárul le a szezon, ám az utolsó próbatétel tűnik mind közül a legnehezebbnek. A sűrű szövésű dráma fináléjában szurkolhatjuk a kedvenc szereplőinkért. Vége a holtak uralmának?

GTA V - esélyes a PC-s és a Wii U-s verzió

A Grand Theft Auto V PS3-ra és Xbox 360-ra biztosan megjelenik 2013 tavaszán, ám mi a helyzet a PC-s és a Wii U-s verzióval? A Rockstar alelnöke, Dan Houser szerint "nincs kizárva", hogy az utóbbi platformokon is tiszteletét teszi a nyílt világú cím. A Nintendo is reménykedik.

God of War: Ascension - így készült a küklopsz

A Sony Santa Monica közzétette a God of War: Ascension legújabb fejlesztői naplóját, melyben a már ismert egyszemű óriásról lesz szó. A gigantikus szörnyeteggel a játék multiplayer módjában találkozunk majd, s most megtudjuk, hogy a készítők hogyan hozták létre.

Brutális méretű a Wii U első napi frissítése

Amerikában tegnap óta kapható a Nintendo új játékkonzolja, a Wii U, amit a korábbi információknak megfelelően azonnal frissíteni kell, ha a felhasználó hozzá akar férni az olyan szolgáltatásokhoz, mint a visszafelé kompatibilitás vagy a böngésző. A probléma az, hogy az update egyelőre csak borzolja a kedélyeket.

Bemutatkozik az Uncharted: Fight for Fortune

A korábbi pletykáknak megfelelően valóban létezik az Uncharted: Fight for Fortune, sőt az is bebizonyosodott, hogy egy Vita-exkluzív kártyajáték van készülőben a Sonynál. A program letölthető, és részben a Golden Abysst hivatott kibővíteni, a hajdani nyitójáték ereklyéiért ugyanis itt külön jutalmat kapunk majd.

Ingyen Metro 2033 jár a Last Light előrendelőinek?

A THQ jövőjét tekintve kulcsfontosságú lehet a Metro: Last Light szereplése, nem lenne meglepő, ha a kiadó minden létező fegyvert bevetne az új FPS népszerűsítésére. Noha hivatalos bejelentés még nincs, úgy fest, a Last Light előrendelői ingyen megkapják a Metro 2033-at.

Élen nyitott itthon a Halo 4

Kapásból a hazai játékeladási toplista élére ugrott a Halo 4, ezzel a 343 Industries FPS-e még az Assassin's Creed harmadik részét is hátrébb tolta. Újonc volt még a héten a legutóbbi Professor Layton-játék is, a 3DS-es cím egy szerény negyvenedik helyet zsebelt be.

Újabb pletyka a nextgen Xboxról

Az Xbox World legújabb száma egy nyolcoldalas összeállítással jelentkezett, amelyből minden kiderül, amit a következő Xboxról tudni érdemes. Természetesen a Durango kódnéven futó masináról van szó, a korábban felszínre került információk bebizonyosodni látszanak.

Forza Horizon - itt az ötödik fejlesztői napló

Habár a Playground Forza Horizonja már hetek óta a boltokban csücsül, a készítők közzé tettek egy újabb fejlesztői naplót a sandbox autós címről. Ezúttal a havonta jelentkező DLC-kről lesz szó, illetve a SmartGlass-integrációról. Az biztos, hogy a rajongók nem maradnak tartalom nélkül.